"NE ISKRADAM SE DA VOZIM, VEĆ DA VIDIM KAKO IDU RADOVI" Predsednik Vučić u dosad neviđenom izdanju (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.05.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon objave ovog videa, društvene mreže su preplavljene komentarima o predsednikovom neobičnom potezu.

"NE ISKRADAM SE DA VOZIM, VEĆ DA VIDIM KAKO IDU RADOVI" Predsednik Vučić u dosad neviđenom izdanju (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/jasamaleksandar

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić iznenadio je javnost objavom videa na svom TikTok nalogu pod imenom "jasamaleksandar". U videu se vidi predsednik kako šali na svoj račun, ističući da se "nekad iskrade svojim čuvarima, pa sam vozi". Ova neformalna objava privukla je pažnju javnosti i izazvala brojne reakcije.

U opisu videa, predsednik je napisao: "P.S. Ne iskradem se da ja vozim, nego da vidim kako idu radovi... Toliko me poznajete." Ovim komentarom, Vučić je pokazao svoj humoristički pristup i pokušao da se približi mlađoj publici putem popularne društvene mreže Tik-Tok.

 

@jasamaleksandar P. S. Ne iskradam se ja da vozim, nego da vidim kako idu radovi... Toliko me poznajete. 😉 #jasamaleksandar #srbija 🇷🇸 #putevisrbije #znamose ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

 

 


Nakon objave ovog videa, društvene mreže su preplavljene komentarima o predsednikovom neobičnom potezu. Mnogi su pohvalili Vučića zbog otvorenosti i spremnosti da se našali na svoj račun, ističući da je ovo pokazatelj modernog pristupa komunikaciji sa građanima.

S druge strane, bilo je i kritika koje su istakle da predsednik treba da se fokusira na ozbiljnije teme umesto što se bavi objavljivanjem sadržaja na društvenim mrežama. Ipak, većina komentara bila je pozitivna, ističući da je osvežavajuće videti visokog državnog zvaničnika u opuštenom i šaljivom kontekstu.

Ova objava predsednika Vučića ukazuje na sve veći značaj društvenih mreža u politici i komunikaciji sa građanima. Moderni političari sve više koriste platforme poput Tik-Toka kako bi doprli do mlađe publike i pokazali svoju ljudsku stranu.

U svakom slučaju, ova neobična objava predsednika Srbije definitivno je izazvala pažnju javnosti i otvorila nove diskusije o ulozi političara na društvenim mrežama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (34)

Loading
Tanja

18.05.2024 19:46

Predsednik Vučić je običan čovek kome je ponekad potrebna jednostavnost bez pompe i protokola.

Ana

18.05.2024 19:47

Srbija doživljava preporod zahvaljujući Vučićevoj istinskoj posvećenosti.

Stefan

18.05.2024 19:58

Srbija je uz naseg predsednika on je veoma dobar covek

Ena

18.05.2024 19:58

Pored toliko obaveza Vučić zaslužuje da se ponekad i opusti.