"OVI IZBORI NISU BORBA ZA POBEDU I TROFEJ, VEĆ ZA PRILIKU DA SLUŽIMO LJUDIMA" Predsednik Vučić poslao važnu poruku! (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.05.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svom nalogu je okačio video snimak koji počinje njegovim intervjuom iz školskih dana, a potom se nadovezuje na izbore koji slede.

"OVI IZBORI NISU BORBA ZA POBEDU I TROFEJ, VEĆ ZA PRILIKU DA SLUŽIMO LJUDIMA" Predsednik Vučić poslao važnu poruku! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Aleksandar Vučić se oglasio na svom Instagram profilu gde je poslao važnu poruku vezanu za predsetojeće izbore. Na svom nalogu je okačio video snimak koji počinje njegovim intervjuom iz školskih dana, a potom se nadovezuje na izbore koji slede.

- Pobeda nije nagrada po sebi, ona je tek početak posla. Daje nam priliku da radimo za narod. Ovi izbori nisu borba za pobedu i trofej, već za priliku da služimo ljudima - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu.

 

 

Podsetimo, Dragan Džajić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, gostovao je u podkastu Wish&Goal i govorio o brojnim temama, gde se između ostalog, dotakao se i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog interesovanja za fudbal.

Ne treba preterivati, treba da nam je čast ako je prvi čovek Srbije zainteresovan za fudbal. On je zainteresovan i za druge sportove. Preteruje se u tome da li je on ili ne. Drago mi je što se interesuje za fudbal. Pogledajte ovaj Nacionalni stadion. Kad bismo mi to imali da Vučić nije zainteresovan? Koliko god nekom odgovoralao ili ne, činjenica je da imamo tri nova stadiona i ovaj Nacionionalni koji će biti velelepan – izjavio je Džajić.

Prvi čovek srpske kuće fudbala dodao je i da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković uskoro da potpiše novi ugovor.

Piksi će potpisati novi ugovor. On je naravno izrazio želju da bi on bio sigurniji, da se vidi kontinuitet. Nije on od juče, pa da ne shvata svoju odgovornost. Ako smatra da on treba da ima veru i samopouzdanje, onda je to u redu. Nikad vi kao trener ne znate koliko možete da trajete – poručio je Dragan Džajić.

Podsetimo, reprezentacija Srbija je posle 24 godina izborila plasman na Evropsko prvenstvo u fudbalu, a u takmičenju po grupama u Nemačkoj igraće protiv selekcija Engleske, Danske i Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (38)

Loading
Ena

18.05.2024 19:06

SNS je jedina ozbiljna politička partija u Srbiji, sa sjajnim rezultatima iza sebe, i zato će ubedljivo pobediti na izborima.

Mara

18.05.2024 19:10

Izbori su mala stvar, ali kada Vucic pobedi idemo u nove pobede!

Ivaa

18.05.2024 19:13

Izbori su borba za ekonomski razvoj Srbije i bolju budućnost građana.

Ljubinka

18.05.2024 19:14

Narod je uz SNS i Vucica i na ovim izborima. Biramo za Srbiju sutra!