VUČIĆ OČITAO BUKVICU OPOZICIJI: U trenucima kada nam je zemlja ugrožena, za dan su se podelili

Autor:

Vesti

10.05.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezveze mi je da govorim o političkim protivnicima, nema tu ni Bog zna šta da se kaže, rekao je Vučić.

VUČIĆ OČITAO BUKVICU OPOZICIJI: U trenucima kada nam je zemlja ugrožena, za dan su se podelili

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Izborna lista „Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ drži miting u Lazarevcu, a građanima se obratio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio da predstoje novi radovi i ulaganja u puteve, te da 15. novembra kreću radovi na auto-putu Vožd Karađorđe, i da će time da se promeni kompletna slika Lazarevca ali i Srbije

- Je li uvek sve bilo dobro, naravno da nije... Nije slučajno da smo se za dan svi ujedinili. Mi smo rekli:,,Dođite svi!" Samo svi zajedno možemo da uradimo nešto za Srbiju. A, oni, u trenucima kada nam je zemlja ugrožena, za dan su se podelili... Bezveze mi je da govorim o političkim protivnicima, nema tu ni Bog zna šta da se kaže. Ali trebao im je samo dan da se podele i pokažu svoju nekompetentnost. Izbori nisu igračka, na izborima odlučujete o budućnosti seve is vog deteta. Razmislite, ne zaboravite da su nam jednom već sve uništili - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas na mitingu izborne liste "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" i to da u narednih bar 10 dana neće učestvovati u predizbornoj kampanji, jer nam predstoji velika i važna bitka za Srbiju.

- Ova je, valjda, prvi skup koji smo ovako zajedno organizovali. I ja sad, neko vreme, neću se pojavljivati na ovim skupovima, a hteo sam da dođem na ovaj u Lazarevcu da bih rekao koliko je važno da budemo zajedno, koliko je važno da nastavimo borbu, koliko je važno da radimo i u buduće za dobrobit svih naših građana - rekao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Anja

10.05.2024 19:15

Opozicija je bruka I sramota.

Tara

10.05.2024 19:16

Opozicije nije stid nicega,sve bi prodali.

Anja

10.05.2024 19:17

Sramota da bi opozicija sve unistila zarad novca.

Anka

10.05.2024 19:18

Necemo dozvoliti opoziciji da se igra sa nasom zemljom.