"NE ZNAM KO ĆE DA IZAĐE, A KO ĆE DA BOJKOTUJE"! Vučić o izborima: Ljude to sada ne zanima

Autor:

Vesti

25.04.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko hoće nek izađe, ko neće ne mora. Ljude zanima hoćemo li sačuvati nacionalni ponos, kako će naša država se odnosi prema pritiscima, rekao je Vučić.

"NE ZNAM KO ĆE DA IZAĐE, A KO ĆE DA BOJKOTUJE"!  Vučić o izborima: Ljude to sada ne zanima

Foto: Printskrin/RTV PINK

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se iz Njujorka gde se osvrnuo na lokalne izbore.

- Ne znam ko će da izađe, a ko će da bojkotuje. Znate li vi koliko ljudi to u Srbiji interesuje. Nemam pojma i nisam pratio. Ko hoće nek izađe, ko neće ne mora. Ljude zanima hoćemo li sačuvati nacionalni ponos, kako će naša država se odnosi prema pritiscima. Gotovo niko ne razmilja šta se drugo zbiva. Stranke služe tome da animiraju javnost, želim im uspeha u tome. Ja ću se uključiti u nekom trentuku, ali pre 10 ili 16. maja ne pada mi napamet. Imam mnogo važnijih poslova od stranačkih pitanja - rekao je Vučić.

Predsednik Vučić danas kreće nazad za Srbiju, a pre polaska rekao je da je borba naše delegacije u UN izazvala dosta nervoze, kao i da su se Amerikanci i Nemci sastali u Beču da prebroje glasove, a da onda naprave listu zemalja na koje će izvršiti pritisak. Takođe, citirao je reči jednog azijskog političara koji je ocenio da "UN nikad nisu bile u takvom neredu".

- Kada god postoji nešto u našem regionu, kada god nećete da prihvatite nečiju ucenu, vi ste faktor destabilizacije. Kada god ste spremni da štitite interese svog naroda, vi ste problem. Ja sam im najveći problem, jer ne dozvoljavam da Srbe gaze. Suština je da oni su u stanju da krše Dejton na najstrašniji način, i Amerikanci to znaju. Zato su pustili Nemce, jer njih briga baš za to. Amerikanci znaju da je to kršenje Dejtona, jer morate da imate saglasnost sva 3 naorda. Vi to nemate i oni to znaju, naravno baš ih briga, ali će reći ništa nismo radili niti se mešali. Kada vi im to kažete, oni stavlja naslove svuda "Opasne pretnje Vučića: Kaže da se gazi Dejton". Šta god mi radili, osim ako ne ponavljamo njihove bljuvotine o sopstvenom rodu, uvek ćemo biti loši. A da odustanemo od srpskog imena i prezimena, Republike Srpske, Kosova, nezavinosti... Tri Nobela bih dobio i bio bi i lep i pametan, kada bih to uradio - pričao je Vučić..

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dana

25.04.2024 19:10

Ljude sada interesuje ova borba koju Vučić vodi u Njujorku a izbori im nisu ni na kraj pameti. Uostalom oni znaju koga će da izaberu 2.juna kada izađu na izbore

Ana

25.04.2024 19:14

Истина се не може сакрити нити деформисати. Победиће Србија и народ српски.

Zora

25.04.2024 19:24

Građani će, u najvećem broju, podržati SNS koji se bori za razvoj i napredak.

Deki

25.04.2024 19:26

Gradjani su uz Vucica!