"KONFUZNO, ZABRINJAVAJUĆE I PROTIVREČNO"! Gorčin Stojanović o cirkusu u OPOZICIJI - sve obelodanio na Šolakovoj televiziji! (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.04.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opisao je stanje u opoziciji poslednjih dana.

"KONFUZNO, ZABRINJAVAJUĆE I PROTIVREČNO"! Gorčin Stojanović o cirkusu u OPOZICIJI - sve obelodanio na Šolakovoj televiziji! (VIDEO)

Foto: printscreen/lazidetektor/X

Reditelj Gorčin Stojanović ocenio je da situacija u opoziciji deluje veoma konfuzno, zbunjavajuće i protivrečno.

Reditelj Gorčin Stojanović prokomentarsio je kako vidi situaciju u opoziciji.

- Kako Vama izgleda sve ovo što se dešavalo poslednjih nekoliko dana, naročito vezano za odnose u opoziciji - upitala ga je voditeljka N1.

Izgleda vrlo srpski, izgleda zbunjujuće, izgleda konfuzno, izgleda protivrečno - rekao je Stojanović.

 

 

Podsećanja radi, poslanici Skupštine Srbije glasaće danas o izmenama i dopunama Zakona o lokalnim izborima, a glasanje je zakazano za 10 časova.

Poslanici su sinoć završili raspravu o izmenama i dopunama Zakona o lokalnim izborima, koje treba da omoguće da se lokalni izbori i to u onim lokalnim samoupravama u kojima nisu bili u decembru, održe 2. juna, istovremeno sa beogradskim izborima koji su već raspisani za taj datum, što je bio jedan od zahteva opozicije u razgovorima koji su vođeni između vlasti i opozicije.

Rasprava koja je trajala jedanaest sati protekla je mirno i poslanici su uglavnom govorili o izborima i razgovorima koji su vođeni između vlasti i opozicije, na inicijativu predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić, o preporukama ODIHR-a i zahtevima opozicije koji su se ticali poboljšanja izbornih uslova.

Poslanici vladajuće koalicije su istakli da su oni pokazali dobru volju i suštinsku želju za dijalogom, ispunivši zahteve opozicije da bi ona izašla na izbore.

Stranke opozicije Stranka slobode i pravde, Srbija centar i koalicija NADA koje, kako su najavile, neće izaći na izbore 2. juna, poručili su na sednici da za njih to "nisu izbori", dok su poslanici Narodnog pokreta Srbije, DS, Zeleno-levog fronta, Novog lica Srbije, Ekološkog ustanka i Pokreta slobodnih građana najavili da će nastupiti na izborima pod sloganom "Biram borbu".

Opozicija inače bojkotuje Beogradske izbore, jer znaju da ne mogu da ih dobiju, dok izlaze na izbore u 88 opština.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (17)

Loading
Ana

23.04.2024 09:35

Cirkus opozicije se nastavlja.

Seti

23.04.2024 09:43

Nije mi jasan Gorčin Stojanović. Čovek je istaknuti autošovinista i antivučićevac i kao takav liči kao da se juče probudio i video ovu opoziciju. Pa jedini vezivni element ove opozicije je mržnja prema Vučiću, dok se u svemu drugom razlikuju. Ko je mislio da će ovo duže opstati.

Marica

23.04.2024 10:53

Odlično je Stojanović opisao opoziciju! Baš su takvi,protivrečnost im je odlika!

Nena

23.04.2024 11:16

Опозиција је дотакла дно, не могу да се усагласе ни око чега. Они су највеће зло српске политике.