ŠOLAKOVI MEDIJI NE UČE IZ SVOJIH GREŠAKA! Sad udaraju na METRO, a za četiri godine će prvi da jurnu da se voze!

Autor:

Vesti

17.04.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je još jedan jalov napad na najvažnije projekte u Srbiji, ocenjuje ministar Tomislav Momirović

ŠOLAKOVI MEDIJI NE UČE IZ SVOJIH GREŠAKA! Sad udaraju na METRO, a za četiri godine će prvi da jurnu da se voze!

Foto: Milos Milivojevic, Tanjug Belgrade Waterfront Predrag Vu, Nemanja Pancic, Nebojsa Mandic

Mediji u vlasništvu Dragana Đilasa pokazali su se kao loši i zloslutni prognozeri, ali ne odustaju. Posle pisanja da je Beograd na vodi (u kom sad ispijaju kafe) samo Vučićeva fantazija, da od brze pruge Beograd - Novi Sad neće biti ništa (a tim vozom su dolazili na proteste), preko priče da EXPO 2027 nikad neće stići u Srbiju, sada dovode u pitanje i projekat Beogradskog metroa.

NISU DUHOVITI

Tako N1 dovodi u pitanje 2028, kao godinu završetka ovog kapitalnog projekta, i cinično pita "da li ćemo pre u metro ili leteće taksije".

- U samo nekoliko dana, i predsednik i resorni ministar i direktor Beogradskog metroa potvrdili su da će prva linija metroa biti završena 2028. Biti završena, ispostavlja se, ne znači da ćemo se te godine metroom i voziti. Na fakultetu Primenjenih umetnosti u Beogradu studenti slušaju predavanje, a predavač je direktor Beogradskog metroa Andreja Mladenović - jer umetnost je, i to primenjena, pričati o oslikavanju metro stanica, a da još ni ašov u zemlju niste zaboli - "duhovit" je N1.

Foto: Telegraf Nemanja Pancic

Rugali se projektu

 

Reklo bi se da na prethodnim greškama ništa nisu naučili, već su i dalje nastavili u starom dobrom ritmu da pljuju i pre nego što krene neki projekat, a da kasnije, kada se završi, traže mane jer, naravno, izviniti se neće.

SRAMOTNO

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović za Srpski telegraf kaže da je to još jedan u nizu jalovih napada na najvažnije projekte.

- Podsetio bih sve da su ovi mediji pisali sramotne tekstove, u kojima su tvrdili da Beograd na vodi nikada neće biti sagrađen, da Srbija nikada neće biti domaćin i organizator prestižne manifestacije EXPO 2027, da se građani nikada neće voziti brzom prugom Beograd - Novi Sad. Gušeći se u lažima i utrkujući ko će veću štetu u Srbiji da napravi, zaboravljaju da će ih i ovog puta kazniti građani - ističe Momirović.

Foto: Tanjug Belgrade Waterfront Predrag Vu

* Tvrdili da Beograd na vodi neće biti sagrađen

Deđanski: Prizivaju zlo

Politički analitičar Stevica Deđanski za naš list kaže da su svi navikli na negativne komentare opozicionih medija, ali da se sada jasno vidi da, pored negativnih komentara, prizivaju i zlo.

- Oni kao da priželjkuju da se nešto ne završi, da ne bude dobro... U nedostatku svojih ideja, kritikuju tuđe jer, zaista, ko god izdvoji jednu njihovu ideju treba mu dodeliti Nobelovu nagradu. Tako je bilo i za Beograd na vodi, koji su kritikovali, koji kritikuju i danas, a tamo rado ispijaju kafe. Oni koji upravljaju njima su bili godinama na vlasti i imali su priliku da pokažu šta znaju, rezultate smo videli - smatra naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading