JAKA PORUKA VUČIĆA IZ MOSTARA: ''Da u budućnosti imamo više iskrenosti u odnosima u regionu!''

Autor:

Vesti

16.04.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić na otvaranju Sajma privrede u Mostaru.

JAKA PORUKA VUČIĆA IZ MOSTARA: ''Da u budućnosti imamo više iskrenosti u odnosima u regionu!''

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na otvaranju Sajma privrede u Mostaru da se nada da će odnosi u regionu biti bolji i da ćemo imati više iskrenosti u budućnosti, svi jedni prema drugima.

- Nadam se da ćemo imati više iskrenosti u budućnosti, svi jedni prema drugima i u srpsko-hrvatskim i u srpsko-bošnjačkim, ne bih da govorim o drugim odnosima, jer verujem da zajednički možemo da živimo, da napredujemo još mnogo brže. I mislim da nismo loši od svih drugih koji bi na kraju krajeva da nam budu i tutori i mentori - rekao je Vučić i dodao:

- I postala je nekako tradicija da uvek uz tradicionalno gostoprimstvo, gostoljublje naših domaćina, možemo da se družimo, možemo da razgovaramo o svim temama. Onda neretko gledamo ko će koga i kako zagušu, pošto smo naučili ne da radimo zajedno uvek u regionu već kako ćemo jednim protiv drugih da se borimo, a da se to uvek baš ne vidi direktno, da to ni Evropljeni ne vide, da oni ne otkriju, da nam glavni cilj bude da onaj drugi ne uspe mnogo više, nego da svi zajedno uspemo i ja se nadam da ćemo to moći da promenimo.

Zahvalio je svim ljudima koji su u Mostaru domaćini.

- I Hrvatima i Bošnjacima i Srbima naravno. I uveren da u narednom periodu možemo mnogo toga zajednički da izgradimo i pozivam sve kompanije iz Srbije da blisko sarađuju sa kompanijama iz Bosne i Hercegovine, oba entiteta, da blisko sarađuju sa Hrvatskom. Što se Srbije tiče, mi ćemo kad god nas pozovete uvek učestvovati, dati svoj doprinos i želeli bismo da saradnja između naših zemalja bude na još višem nivou nego što je to danas - zaključio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (35)

Loading
Miki

16.04.2024 12:46

Uvek ste se borili za pravdu i prema svom narodu bili iskreni, to cenimo i samo tako nastavite!

Veljko M

16.04.2024 12:49

Vučić je iz Mostara uputio poruku mira, jer on zna da mir nema alternativu.

Tara

16.04.2024 12:50

Ovo je jaka poruka snažnog lidera koji voli svoju zemlju

Ana

16.04.2024 12:54

I pored svega Vulič nije klonuo već i dalje pozitivno misli.