"SA DODIKOM U JUNAČKOJ BILEĆI" Vučić: Srbija će pomoći, svaki deo našeg naroda je podjednako važan, ma gde živeo! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.04.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razgovaramo sa ljudima o tome kako žive, šta im je potrebno i šta misle o svemu onome što pred celim srpskim narodom stoji kao jedan od najvećih izazova do sada, kaže Vučić.

"SA DODIKOM U JUNAČKOJ BILEĆI" Vučić: Srbija će pomoći, svaki deo našeg naroda je podjednako važan, ma gde živeo! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Bileću sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

– Sa predsednikom Dodikom u junačkoj Bileći. Razgovaramo sa ljudima o tome kako žive, šta im je potrebno i šta misle o svemu onome što pred celim srpskim narodom stoji kao jedan od najvećih izazova do sada.

– Hercegovački rečiti i otvoreni, govorili su mi o svom viđenju situacije, o ljubavi prema matici i spremnosti da podrže Srbiju u ovim teškim vremenima.

 

 

– Srbija će pomoći i njima, jer nam je svaki deo našeg naroda podjednako važan, ma gde živeo.

– Neizmerno zahvalan na toplom dočeku i ogromnoj ljubavi koju su pokazali prema Srbiji – napisao je Vučić na Instagramu.

Na sajmu u Mostaru do 20. aprila 26 firmi iz Srbije

Na Nacionalnom paviljonu Srbije na 25. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru 26 srpskih kompanija iz različitih sektora od danas do 20. aprila predstaviće izvoznu ponudu sa ciljem da dogovore nove poslove i povećaju izvoz u region i šire, a paviljon će obići i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji će prisustvovati svečanom otvaranju sajma koje je zakazano za 11 sati, saopštila je Privredna komora Srbije.

Srpske kompanije predstaviće se na Nacionalnom paviljonu koji je površine skoro 300 metara kvadratnih.

Podsetimo, predsednik Vučić doputovao je juče u Mostar prvim letom "Еr Srbije" na liniji Beograd-Mostar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (35)

Loading
Nemanja

16.04.2024 10:00

Tako je Vucicu svaki gradjanin Srbije je podjednako vazan i za svakog gradjanina treba Srbija da se bori, ako i svaki gradjanin za Srbiju. Zivela Srbija!

Olja

16.04.2024 10:00

Lepo je videti kako se svi drze zajedno! Pohvale!

Mici

16.04.2024 10:01

Odlicna je saradnja izmedju predsednika Vucica i Dodika

Keti

16.04.2024 10:02

Lepo je videti kako se Srbi drze zajedno...