POSLE SE ČUDE ŠTO IH ZOVU LEŠINARIMA! Tripić otkrila opozicionu agendu: Izvući najviše iz tragedije koja je Srbiju zavila u crno (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.06.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tripić otkrila na koji način opozicija zloupotrebljava tragediju koja se dogodila.

POSLE SE ČUDE ŠTO IH ZOVU LEŠINARIMA! Tripić otkrila opozicionu agendu: Izvući najviše iz tragedije koja je Srbiju zavila u crno (VIDEO)

Foto: N1 printscreen

Tamara Tripić

Tamara Tripić iz Demokratske stranke jasno je dala do znanja da organizatorima protesta nije stalo do pobijene dece već da zloupotrebe tragediju i proteste da bi došli na vlast:

- Imamo zrelost političkih organizacija i aktivističkih grupa koje imaju kapacitet da okupe veliku grupu ljudi, da sada mogu da sinhronizuju svoje akcije i da mi izvučemo najviše od ovoga!

Ona dodaje da smatra da su u tom smislu zaista "odmakli" u poslednjih 11 godina.

Pogledajte celu izjavu:

 

 

Tripić je otkrila ono što se opozicija sve vreme trudi da zamaskira, a to je da protest "Srbija protiv nasilja", nema veze sa borbom protiv nasilja, već da tragedije koje su se početkom maja desile u Srbije samo služe kako bi se što bolje izgurala politička agenda opozicije i kako bi se srušila aktuelna vlast.

Članica Demokratske stranke je sve otkrila, rekavši da je sad pravi tajming da se "izvuče najviše od ovoga" ono što je po opoziciju najbolje, pokazavši na koji način politički lešinari gledaju na ono što je duboko uznemirilo srpsku javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (29)

Loading
Irina

10.06.2023 17:32

Pokazala je veliku neljudskost.

Hana

10.06.2023 17:32

Opozicija je tragedije koje su se dogodile u Srbiji zloupetrebila na najgori mogući način da pokušaju nasiljem da dodju na vlast.

Veki

10.06.2023 17:34

Dno dna, polako počistiće ih Vucić na izborima za sva vremena

Vera

10.06.2023 17:34

Tripićku treba najstrašnije osuditi za zloupotrebu tragedije