PRETI MU ROBIJA DO PET GODINA, A ON ŠETA PO PROTESTIMA: Nasilnik Bjelogrlić podržava prozapadne demonstracije u Beogradu

Autor:

Vesti

03.06.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjelogrlić sada šeta protiv nasilja, a 2021. godine pretukao je reditelja Predraga Gagu Antonijevića, a kazna koju bi za to delo mogao da dobije je do pet godina zatvora.

PRETI MU ROBIJA DO PET GODINA, A ON ŠETA PO PROTESTIMA: Nasilnik Bjelogrlić podržava prozapadne demonstracije u Beogradu

Foto: Tanjug

Dragan Bjelogrlić, čovek koji aktivno učestvuje na prozapadnim protestima naslovljenim kao "Srbija protiv nasilja" jedna je od najvećih ironija u organizaciji ovih šetnji, koju su na sebe preuzeli pojedini predstavnici opozicije, kako bi sa vlasti sklonili lidera Srbije Aleksandra Vučića, upravo zbog činjenice da je 2021. godine pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

Dok učestvuje u šetnjama na prozapadnim protestima, Bjelogrlić čeka na završetak suđenja zbog ovog jezivog napada na reditelja, a kazna koju bi mogao da dobije je i do pet godina zatvora, o čemu je već pisala Republika i kada je advokat Dejan Savić objasnio kako bi glumac mogao da bude kažnjen.

Za izvršenje ovog krivičnog dela zaprećena je kazna od 6 meseci do 5 godina. Imamo visok stepen ugrožavanja spokojstva građana, imamo laku telesnu povredu, s tim što priznanje krivičnog dela i druge okolnosti mogu da dovedu do ublažavanja kazne. Moguće je da bude uslovno osuđen, može biti i kazna sa nanogicom do godinu dana - objasnio je za Republiku advokat Dejan Savić.

Podsetimo, sve se dogodilo 23. avgusta oko 4 časa posle ponoći 2021. godine kada je glumac Dragan Bjelogrlić, napao u niškom hotelu "Ambasador" reditelja Gagu Antonijevića, koji je sa svojim prijateljima sedeo za jednim od stolova u restoranu unutar hotela.

UHVAĆEN U LAŽI

Bjelogrlić je posle saslušanja koje je održano odmah nakon incidenta u Osnovnom javnom Tužilaštvu u Nišu izjavio da je naseo na provokacije Antonijevića i da ga je zbog toga napao.

Ja se uopšte nisam uputio ka njemu. Krenuo sam u WC i tek na njegovo dobacivanje sam reagovao. Toliko - rekao je novinarima Bjelogrlić.

Međutim, Bjelina tvrdnja je pala u vodu nakon svedočenja Jovane Stević, glumice koja je sedela pored Antonijevića kada se dogodio incident, o čemu je pisala Republika.

Kao što se vidi na snimku, sedela sam pored Gage u trenutku kada ga je udario Bjelogrlić. Sve što se vidi na snimku videla sam i ja, nikakvog dobacivanja nije bilo ni s jedne strane. Takođe, vidi se da pričamo Antonijević i ja, tema nam je bila jedan važan projekat koji sledi - rekla je tada Jovana Stević za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading