ĐILAS JE POTPUNO VAN KONTROLE! Dejan Vuk Stanković se oglasio posle napada na Milovanovića: DRŽAVA MORA DA REAGUJE!

Autor:

Vesti

10.06.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Vuk Stanković, politički analitičar najstrašnije je osudio napad na direktora Srpskog telegrafa, Sašu Milovanovića od strane samoproklamovanog borca protiv nasilja Dragana Đilasa.

ĐILAS JE POTPUNO VAN KONTROLE! Dejan Vuk Stanković se oglasio posle napada na Milovanovića: DRŽAVA MORA DA REAGUJE!

Foto: ST/Tanjug

Stanković ističe da je napad na Milovanovića dokaz da je Dragan Đilas opasan po okolinu, te da pravna država treba da reaguje.

- To je jedan užasan čin, koji dokazuje i pokazuje da je Dragan Đilas potpuno van kontrole i da je bezbedonosno opasan po građane ove zemlje. Ovde je posredi udarac na novinarsku struku. Novinari treba da imaju pravo na slobodu, a političari su ti koji moraju da nađu adektvatan način da odgovore na ono što se o njima piše i priča. Ovo je još jedno pravo lice i naličje jednog od vođe protesta "Srbija protiv nasilja" - kazao je Stanković. 

On je istakao da ovo nije prvi put da Đilas ima slične postupke.

- U ovom slučaju moraju da reaguju nadležni organi i ova priča mora da dobije pravosudni i pravni epoilog, jer je sve ovo zaista predaleko otišlo - konstatovao je Stanković. 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, lider Stranke slobode i pravde, verbalno je napao Milovanovića na aerodromu i to dok je direktor Srpskog telegrafa bio sa dvanaestogodišnjom ćerkom.

Ovaj dokazani političar nasilnik nije trepnuo dok mi je pretio pred detetom. Na kraju krajeva, nisam ni očekivao da će siledžija Dragan Đilas imati obzira da mi ne preti pred ćerkom, jer ako je mogao da tuče tasta pred rođenim detetom, zašto bi razmišljao o mom - rekao je Milovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Bojana

10.06.2023 12:27

Tanak je na živci. Dubok na džep.

Uroš

10.06.2023 12:29

Država treba jače da se suprostavi ovakvima.

Goxy

10.06.2023 12:31

Đilas je dobro poznati ludak, kojem neće pomoći ni sve pare koje je pokrao dok je bio ni vlasti. Jer, zna se da narod ima poslednju reč.

Ljilja

10.06.2023 12:43

Dokaz koliko su ljudi iz opozicije bolesni!!!!! I sada oni propagiraju borbu protiv nasilja!!!! Pa zašto onda Djilas ne može sam sebe da iskontroliše nego je i dalje neviđeni nasilnik koji ne bira ni msto ni vreme!!!