ONI SE NIČEGA NE STIDE, SPREMNI SU NA SVE! Marić osudio Đilasove pretnje Milovanoviću: RADI SE O RADIKALIZACIJI LUDILA!

Autor:

Vesti

10.06.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Milomir Marić osudio je pretnje koje je samoproklamovani borac protiv nasilja Dragan Đilas uputio direktoru Srpskog telegrafa Saši Milovanoviću.

ONI SE NIČEGA NE STIDE, SPREMNI SU NA SVE! Marić osudio Đilasove pretnje Milovanoviću: RADI SE O RADIKALIZACIJI LUDILA!

Foto: ST/Tanjug

- Radi se radikalizaciji ludila u Srbiji. Ne znam gde ovo vodi, mnogim ljudima je pao mrak na oči i izgubili su svaku kontrolu. Svašta može da se desi svakom čoveku na ulici jer više nema da se neko nečeg stidi ovde, svi su spremni na sve - navodi Marić za Republiku.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, lider Stranke slobode i pravde, verbalno je napao Milovanovića na aerodromu i to dok je direktor Srpskog telegrafa bio sa dvanaestogodišnjom ćerkom.

- Ovaj dokazani političar nasilnik nije trepnuo dok mi je pretio pred detetom. Na kraju krajeva, nisam ni očekivao da će siledžija Dragan Đilas imati obzira da mi ne preti pred ćerkom, jer ako je mogao da tuče tasta pred rođenim detetom, zašto bi razmišljao o mom - rekao je Milovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Sanja

10.06.2023 12:20

Opozicija uopšte ne razmišlja o svom ponašanju, ponašajunse opozicionari kao pravi divljaci

Sanja

10.06.2023 12:21

Djilas je već odavno poznat kao nasilnik

Sanja

10.06.2023 12:22

U opoziciji tačno nema nijednog normalnog čoveka

Leontina

10.06.2023 12:22

Ma svi osuđujemo ovo skandalozno Đilasovo ponašanje,ne preza čovek ni od čega samo gledaju da napadnu neistomišljenike i to rade ispred dvanaestogodišnje devojčice.Njihovo ponašanje je prevršilo svaku meru.