IZRAZIO SAM ZABRINUTOST ZBOG SVE UČESTALIJIH NAPADA NA SRBE NA KIM! Predsednik se sastao sa ministrom spoljnih poslova Španije! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.04.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se zahvalio Španiji na nepriznavanju nezavisnosti Kosova.

IZRAZIO SAM ZABRINUTOST ZBOG SVE UČESTALIJIH NAPADA NA SRBE NA KIM! Predsednik se sastao sa ministrom spoljnih poslova Španije! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Kraljevine Španije Hoseom Manuelom Albaresom.

- Uvek dobar sastanak sa prijateljima koji poštuju Srbiju, uz otvorenu i sadržajnu razmenu mišljenja o aktuelnim kretanjima na geopolitičkoj sceni regiona i sveta, kao i o podršci Španije procesu evrointegracija Srbije, naročito u svetlu španskog predsedavanja Savetu EU.


Zahvalio sam @jmalbares @exteriores.maec na principijelnom stavu njegove zemlje o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i aktivnoj podršci koju Španija pruža Srbiji u međunarodnim forumima.

Izrazio sam zabrinutost zbog sve učestalijih napada na Srbe na Kosovu i Metohiji i izrazio očekivanje da će formiranje Zajednice srpskih opština, kao apsolutni prioritet, napokon omogućiti bezbednost srpske zajednice
- napisao je predsednik. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading