VLADIMIR ĐUKIĆ OŠTRO: Uličarsko ponašanje dela opozicije u Skupštini je mera njihove "brige" za Kosovo i Mitohiju i naš narod na KiM

Autor:

Vesti

02.02.2023

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki opozicioni "prvaci" nisu ni rekli ni jednu jedinu reč o Srbima na KiM - kazao je Vladimir Đukić.

VLADIMIR ĐUKIĆ OŠTRO: Uličarsko ponašanje dela opozicije u Skupštini je mera njihove "brige" za Kosovo i Mitohiju i naš narod na KiM

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Vladimir Đukić

Prof. dr Vladimir Đukić, narodni poslanik SPS i direktor KBC Dragiša Mišović, izjavio je da je uličarsko ponašanje dela opozicije u Skupštini Srbije mera njihove "brige" za Kosovo i Mitohiju i naš narod na KiM.

Kako kaže, Srbi na Kosovu i Metohiji nisu to zaslužili, niti je nasrtanje na predsednika Republike nešto što će odbraniti njihova prava, njihov život koji je izložen samovolji terorističke, a lažne države Kosovo. 

- Neki opozicioni "prvaci" nisu ni rekli ni jednu jedinu reč o Srbima na KiM. Njihova tema nije ni bila odbrana Srba i odbrana naše države, njihova tema je bio predsednik Vučic, na radost i oduševljenje u regionu. Nama neprijatelji ne trebaju... davno je rečeno, a evo i danas se potvrđuje i to u najvišem zakonodavnom telu naše države - zaključio je Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading