VUČIĆ U SKUPŠTINI O ALEKSIĆEVOM LOPOVLUKU: Aleksić sa tastom uzeo 685 hiljada evra od države!

Autor:

Vesti

02.02.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukupno 685 hiljada evra u kućni budžet se slilo zbog nevladine organizacije za unapređenje resursa.

VUČIĆ U SKUPŠTINI O ALEKSIĆEVOM LOPOVLUKU: Aleksić sa tastom uzeo 685 hiljada evra od države!

Foto: RTS/printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na sednici Skupštine Srbije na čijem je dnevnom redu izveštaj o pregovorima sa Prištinom od 1. septembra do 15. januara, odgovorio je potpredsedniku Narodne stranke Miroslavu Aleksiću.

Predsednik Srbije se osvrnuo na nastanak Fonda za unapređenje građana Miroslava Aleksića.

- Znate, oni vole da pričaju o drugim ljudima i to da izmišljaju, da lažu, da blate porodice. Sada kada ovo budete čuli, šokiraćete se svi. Naime, sa Ljubišom Kneževićem, inače tastom, ocem svoje supruge, formira Fond za unapređenje resursa građana, preko kojeg su izvlačili državne pare. Tast prelazi u Nacionalnu službu za zapošljavanje u Trsteniku i počinje da sklapa direktne poslove sa zetom i ćerkom. Tada od 2008. do 2012. godine na račun Fonda za unapređenje resursa Miroslava Aleksića i građana i udruženje "Peščanik“, uplaćeno je, znate li koliko? Ovaj je uzeo 685 hiljada evra. Pa ovi iz Kolubare, više, ovi iz Kolubare sitni. Ovo je bilo za bakšiš ovima iz Kolubare što su ovi uzimali - obrazložio je predsenik Vučić.

Prema njegovim rečima, 180 hiljada 2008. godine, 170 hiljada 2009. godine, 35 hiljada bilo im dosta u prethodne dve godine, pa 2010. godine 35 hiljada, 2011. godine 130 hiljada, 2012. godine, vide da padaju sa vlasti, 170 hiljada.

- Ukupno 685 hiljada evra u kućni budžet se slilo zbog nevladine organizacije za unapređenje resursa i to direktno sebi prebacivali pare. Nije im prebacio neko drugi, pa da kažete, nego sebi prebacili pare. Porodično nasledstvo, porodično blago. Otmi od države, uradi šta stigneš i to je to - zaključio je Aleksandar Vučić odgovarajući na komentare Miroslava Aleksića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Rolf

03.02.2023 16:24

Ako se sve to zna, zašto do sada nije uhapšen Aleksić M.?