HTELI DA LINČUJU PREDSEDNIKA SRBIJE! Smeta im što je Vučić rekao istinu - DA SU ONI IZDALI KOSOVO!

Autor:

Vesti

02.02.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Skupštini Srbije u toku je vanredna sednica na kojoj predsednik Srbije predstavlja Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini.

HTELI DA LINČUJU PREDSEDNIKA SRBIJE! Smeta im što je Vučić rekao istinu - DA SU ONI IZDALI KOSOVO!

Foto: Printskrin: RTS

Skupštinsku raspravu je predvodio Miloš Jovanović, lider Nove demokratske stranke, kao i drugi opozicioni poslanici. Nastao je metež, budući da su nasrnuli na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Prethodno su poslanici Dveri skandirali i zviždali pokušavajuzći da nadjačaju izlaganje predsednika Srbije.

- Drže telefone, da se vidi koliki su huligani. Dali su 35 svetinja, sve smo ih obnovili! Važno je da su ljudi u Srbiji ovo mogli da vide - kad ponestane argumenata, oni bi da tuku nekoga - rekao je predsednik. 

- Razlika između nas i njih je što je nama Srbija svetinja, a njima poslovnik. Razlika je u tome što smo mi pokazali da smo spremni i da člujemio i da saslušamo sve, a oni nisu spremni ni da čuju, ni da saslušaju ništa. A onda moraju da pogledaju sebe u lice i da saznaju da mi znamo o kakvim je kukavicama reč! Oni se nadaju Kosovu u Ujedinjenim nacijama, to je ono što njih boli. Tome se oni nadaju - kazao je.

Predsednik se obratio i poslanicima vladajuće stranke zamolivši ih da se vrate na mesta.

- Pustite ih da pokažu svoje lice! Narode Srbije, neće oni dozvoliti sednicu, jer znaju da nemaju argumenata. I nemojte da psujete i vičete, Obradoviću, svi znaju kakvi ste u vašem selu. Dali ste Kosovo, ali srećom, odbranićemo Kosovo od vas! Ne brinite, znam ja kakve su to kukavice, zato i sedim mirno - naveo je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading