LAZOVIĆ POPUT CIRKUZANTA! Bahato ponašanje, mucanje i čitanje s papira: POKAZAO PRAVO LICE!

Autor:

Vesti

02.02.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas novu vanrednu sednicu na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini.

LAZOVIĆ POPUT CIRKUZANTA! Bahato ponašanje, mucanje i čitanje s papira: POKAZAO PRAVO LICE!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, RTS

Nakon toga u skupštinsku raspravu uključio se poslanik Ne davimo Beograd (NDMBGD) Radomir Lazović, koji je sebi svojstvenim izlaganjima pokušao da diskredituje ono što je naveo lider Srbije Aleksandar Vučić.

Osim toga, Lazović je i svoju osnovnu karakteristiku - dramu, pokušao da pripiše Vučiću, govoreći o tome kako "svaki put novom dramom, krizom pokreće emocije i vadi ozbiljnu artiljeriju".

Lazović je nastavio i da fantazira, govoreći o tome kako lider Srbije vodi tajne pregovore, a iza svega toga krila se prava njegova namera, a to je pokušaj da ubedi javnost u ono što je rekao i što pokazuje kako bi se opozicija nosila sa pitanjem Kosova da ima vlast u svojim rukama.

- Nema rešenja za Kosovo. Članstvo u EU bi moglo biti prilika za nas, ali je Vučić tu najveća prepreka - glumatao je Lazović.

U nekoliko navrata, afektirano govoreći, pokušavajući da zadrži pribranost iako verovatno i sam svestan gluposti koje izgovara, Lazović je zamuckivao, a na podršku nije naišao, videlo se da otežano govori, gledajući konstantno sa podsetnika koji je držao u rukama.

U jednom momentu i Vladimir Orlić, predsednik Skupštine Srbije je naveo da bi morao da se pribere.

- Polako, razložno pričajte, da mogu svi da vas čuju, nastavite ali samo leto i pristojno - obratio se Orlić Laszoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading