NADAM SE DA JE OPOZICIJA ČULA ISTORIJSKI GOVOR PREDSEDNIKA! Brnabić: Srpski političari od njega mnogo mogu da nauče!

Autor:

Vesti

02.02.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije prisustvuje vanrednoj sednici Skupštine Srbije na kojoj predstavlja Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini.

NADAM SE DA JE OPOZICIJA ČULA ISTORIJSKI GOVOR PREDSEDNIKA! Brnabić: Srpski političari od njega mnogo mogu da nauče!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Slobodan Miljević

Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je da govor predsednika Vučića bio istorijski, te da se nada da je bar neko od opozicionih poslanika čuo njegovo izlaganje.

Svim srcem se nadam, zbog Srbije, a pre svega zbog budućih generacija, da je u Narodnoj skupštini, pored onih neodgovornih, krajnje bahatih i nesavesnih, bilo poslanika iz redova opozicije koji su želeli i umeli da čuju izlaganje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o stanju i situaciji na KiM. 

U svakom smislu obraćanje predsednika bilo je pametno i promišljeno, odgovorno i istorijsko. Srpski političari, danas i u budućnosti, iz njega mogu mnogo da nauče o politici, odgovornosti i ljubavi prema državi i narodu. Jedinstvo, pamet i odgovornost su nam danas najpotrebniji - istakla je premijerka.

 

 

Podsetimo, poslanici opozicije uneli su u Skupštinu Srbije transparente na kojima piše:"Izdaja", "Vučiću, izdao si Kosovo", "Ne ultimatumu"...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlović u više navrata morali su da intervenišu i opominju ih, budući da su dobacivali, vikali, komentarisali tokom obraćanja predsednika.

- Danas ću da se borim kao što sam u prethodnih 11 godina za Srbiju jednakom snagom i sa više srca, posebno kad vidim one koji su za mnogo toga odgovorni, kako su me dočekali u ovoj sali - rekao je Vučić u svom govoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jovan334

19.02.2023 21:31

Ma kakve patriote,sve sami divljaci