ZNAMO MI DA JE ON GOVORIO ISTINU! Vučič o svedočenju Srđana Lalića: On ne sme da laže, on je okrivljeni saradnik

Autor:

Vesti

01.02.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je komenatrisao i svedočenje Srđana Lalića.

ZNAMO MI DA JE ON GOVORIO ISTINU! Vučič o svedočenju Srđana Lalića: On ne sme da laže, on je okrivljeni saradnik

Foto: Tanjug/S.AĆIMOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas govorio o svedočenju Srđana Lalića rekavši da on govori istinu i da to o snajperu nije neka novost.

- Znamo mi da je on govorio istinu. On ne sme da laže, on je okrivljeni saradnik. On je postigao dogovor da odleži 18 godina, sebe spasava govoreći istinu. Znali smo da je snajper za mene - rekao je predsednik.

- Nadležne službe su obavile svoj posao. Tu je bilo umešanih ljudi iz srpskih službi i crnogorskoh ANB i naše službe će imati mnogo čime da se bave - dodao je.

Podsetimo, juče je Srđan Lalić svedok okrivljeni tokom ispitivanja rekao: "Predsednik je bio glavna prepreka, a kompletnu vladajuću strukturu je trebalo smaći. To sam već rekao. Govorio sam da to nije ni drugima pošlo za rukom, pa sam ih zato odgovarao od te ideje. Oni su to planirali kao zadnje rešenje uz pomoć advokata Dejana Lazarevića."

- Ko je trebalo da preuzme tu srušenu vlast? - pitao je Nebojša Janković.

- Bilo ko da dođe njima je bilo svejedno, samo da se svrgne ova vlast. Snajper je bio spreman za predsednika Republike - odgovorio je Lalić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading