NAKON ONOG ŠTO SAM VIDELA, NE KUPUJEM NIŠTA ŠTO NIJE ZAPAKOVANO! Naučila sam lekciju od štrokave prodavačice girica!

Autor:

Vesti

11.09.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morala sam brzo da ih sklonim da me šef smene ne vidi, neću ih valjda ja iz svog džepa plaćat

NAKON ONOG ŠTO SAM VIDELA, NE KUPUJEM NIŠTA ŠTO NIJE ZAPAKOVANO! Naučila sam lekciju od štrokave prodavačice girica!

Foto: pexels.com

Praksa u prodavnicama može biti odlična prilika za sticanje iskustva, ali vas može i neprijatno iznenaditi.

To je upravo ono što je doživela naša čitateljka koja nam je otkrila da je tokom svoje prakse pre nekoliko godina u jednoj prodavnici na istoku Srbije, svedočila incidentu koji otvara pitanja o standardima higijene u prodaji.

- Pre nekoliko godina, dok sam obavljala praksu, primetila sam da je jedna radnica u prodavnici ispustila kesu sa zamrznutim giricama. Ipak, to nije bilo toliko strašno, jer svakome može da se desi. Ali umesto da se te girice operu i srede, radnica je jednostavno uzela metlu i lopatu, pokupila ih i zatim odložila u vitrinu gde su se prodavale iste te girice - priča devojka za Telegraf Biznis.

Nakon što je ugledala ovo, poručuje da joj retko šta pada na pamet da jede, a da nije zapakovano. Ipak, situacija da će možda neko dete jesti tu istu ribu joj nije izlazila iz glave, pa je zato odlučila da priđe koleginici i na fin način je pita zašto ih je samo vratila u vitrinu, prepričava devojka dešavanja od pre par godina.

- Pa morala sam brzo da ih sklonim da me šef smene ne vidi, neću ih valjda ja iz svog džepa plaćati - tvrdi devojka da je glasio odgovor koleginice.

- Ipak nisam dalje ulazila u raspravu, jer sam videla da rešenja nema. Nisam želela da je prijavim i slučajno joj ugrozim posao, a šteta je već bila načinjena - pojašnjava dalje ona za Telegraf.

Kaže da u istu prodavnicu više ne ide, ali i napominje da se cela situacija dogodila pre nekoliko godina, te da veruje da je sada higijena, ali i napetost zbog koje su radnici bili na neki način primorani da urade nešto što inače ne bi, mnogo bolja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading