BIZARAN TIK-TOK UŠAO MEĐU DECU NA JUGU SRBIJE! U izazovu "Samopovređivanje" povređeno čak 13 devojčica

Autor:

Vesti

09.10.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tzv. kosovska policija je ovaj slučaj pokrenula kao "podsticanje na samoubistvo".

BIZARAN TIK-TOK UŠAO MEĐU DECU NA JUGU SRBIJE! U izazovu "Samopovređivanje" povređeno čak 13 devojčica

Foto: Wikimedia commons printscreen

U Đakovici je medicinsku pomoć primilo 13 učenica osnovne škole nakon što se povredilo oštrim predmetom. Slučaj je prijavljen u subotu, piše Koha, a prenosi Kosev.

Direktorka obrazovanja u opštini Gnjilane Eranda Kumnova Bači izjavila je za Kohu da danas očekuje zvanični izveštaj policije. Međutim, nezvanično joj je rečeno da je broj povređenih učenica, usled izazova na Tik-toku "Samopovređivanje", porastao na 13, nakon što je prvobitno prijavljeno troje.

Tzv. kosovska policija je ovaj slučaj pokrenula kao "podsticanje na samoubistvo".

Kumnova-Bači je ranije u izjavi za Kohu kazala da su je o jednom od slučajeva obavestili roditelji maloletnice, nakon čega je obavestila policiju.

Direktorka je rekla da je zbog ovog problema sazvala i hitan sastanak sa školama.

- U petak (4. oktobra) dobila sam nezvaničnu informaciju od roditelja o maloletnoj učenici koja se povredila na ruci. Dva slučaja su se dogodila u jednoj školi, a jedan u drugoj. Ove povrede se navodno odnose na internet izazov "Samopovređivanje", gde su učenice koristile rezač za olovke i povređivale se po rukama. Devojčice su imale povrede - izjavila je Kumnova za Kohu.

Navela je da je obavestila direktore škola i da su preduzete mere kako bi se učenice kontrolisale, te je dodala da je doneta odluka o zabrani korišćenja telefona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading