PENZIONERI, RADUJTE SE! Kreće uplata na vaše računa! Isplata sve do 11. septembra

Autor:

Vesti

03.09.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PIO fond izdao najnovije saopštenje!

PENZIONERI, RADUJTE SE! Kreće uplata na vaše računa! Isplata sve do 11. septembra

Foto: Shutterstock

Novi raspored isplate penzija u septembru

Fond PIO je objavio kalendar isplate penzija za septembar, koji se malo razlikuje u odnosu na prethodne mesece. Ovoga puta, samostalci će prvi dobiti penzije, kao i uobičajeno, već danas 3. septembra, bez obzira na način isplate - tekući računi, šalteri pošta ili kućne adrese. Vojni i poljoprivredni penzioneri će svoja primanja dobiti 5. septembra, nezavisno od toga kako su opredeljeni za isplatu. Poslednji će penzioneri iz kategorije Zaposleni dobiti svoje penzije, s tim što će novac biti uplaćen na račune 10. septembra, dok će isplata na kućne adrese ili na šalterima pošte biti obavljena 11. septembra.

Samostalci prvi na redu

Zanimljivo je da samostalci imaju privilegiju da prvi prime svoje penzije, što može biti od velike važnosti za ove penzionere koji su često zavisni od redovnih primanja. 

Raspored isplate za vojne i poljoprivredne penzionere

Iako je raspored isplate penzija za vojne i poljoprivredne penzionere nešto drugačiji u septembru, oni će ipak dobiti svoja primanja na vreme, 5. septembra.
Ovo je važna informacija za ove penzionere koji se mogu osloniti na redovna primanja kako bi zadovoljili svoje svakodnevne potrebe.

Zaposleni penzioneri poslednji na listi

Penzioneri iz kategorije Zaposleni će ovoga puta sačekati nekoliko dana duže nego obično da prime svoje penzije. Njihova primanja će biti uplaćena na račune 10. septembra, dok će isplata na kućne adrese ili na šalterima pošte biti obavljena 11. septembra. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading