BIZARAN INCIDENT U NIŠU! Komšija prijavio komšinicu jer je pekla paprike u dvorištu! KAD SU OTIŠLI U POLICIJU USLEDIO DODATNI ŠOK!

Autor:

Vesti

26.08.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ladno smo bili da damo izjave. Pitali su komšiju da li on peče paprike i da li mu mirišu i da li mu smetaju. Rekao je da kad on peče njegove paprike da mu ne smeta miris njegovih paprika, smeta mu samo kad drugi peku, istakla je žena.

BIZARAN INCIDENT U NIŠU! Komšija prijavio komšinicu jer je pekla paprike u dvorištu! KAD SU OTIŠLI U POLICIJU USLEDIO DODATNI ŠOK!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Komšijske svađe često mogu da eskaliraju od manjih nesuglasica do ozbiljnih problema, a u jednom slučaju iz Niša, sukob zbog pečenja paprika izazvao je intervenciju komunalne policije.

Naime, jedna Nišlijka je na društvenim mrežama podelila neobičnu situaciju u kojoj je njen komšija prijavio komunalnoj policiji zbog mirisa paprika koje je pekla u svom dvorištu.

Republika

Foto: Facebook

Post žene koju je prijavio komšija zbog pečenja paprike

 

- Poštovani, danas smo pekli paprike u dvorištu. Komšija se žalio da mu smeta miris paprike koji dolazi iz mog dvorišta u njegovo. Rekoh :"Komšija, pa i vi pečete paprike, vaše vam ne smetaju i ne mirišu?" Kaže on meni: "Mirišu, ali tvoje mi smetaju, a moje mi ne smetaju i ja ću da te prijavim komunalnoj inspekciji - napisala je ona i upitala da li može da snosi neke posledice. 

U komentarima, mnogi su se našalili na račun komšije, dok su drugi podelili slična iskustva, uključujući i prijave zbog banalnih razloga poput sušenja veša na terasi.

Situacija se dodatno zakomplikovala kada je Nišlijka morala da ode u policiju kako bi dala izjavu. Prema njenim rečima, policija je pitala komšiju da li mu smeta miris njegovih paprika, na što je on odgovorio da mu ne smeta kada sam peče paprike, ali da mu smeta miris paprika koje spremaju drugi. Na kraju je potvrđeno da ima pravo da peče paprike u svom dvorištu i da bi miris mogao biti sličan onome koji nastaje kuvanjem hrane u kuhinji.

- Ladno smo bili da damo izjave. Pitali su komšiju da li on peče paprike i da li mu mirišu i da li mu smetaju. Rekao je da kad on peče njegove paprike da mu ne smeta miris njegovih paprika, smeta mu samo kad drugi peku. Dobro sam prošla, osim što nam se oni ljudi smejali ko idiotima, ali komšija uporan i bljuje vatru tamo. I da, imam pravo da pečem paprike u svom dvorištu. Inspektor je rekao da sam isto tako mogla kuvati nešto u šerpi u kuhinji pa da je miris stigao do komšije - napisala je Nišlijka i samoj sebi rešila dilemu da li može da bude sankcionisana zbog spremanja zimnice.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading