BILJANA U MANASTIRU TUMANE DOŽIVELA ISCELJENJE! Nakon presvlačenja moštiju Svetog Zosimana na korak da pobedi rak! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.08.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudima ovih dana prisustvuje sabrani verni svet u manastiru Tumane.

BILJANA U MANASTIRU TUMANE DOŽIVELA ISCELJENJE! Nakon presvlačenja moštiju Svetog Zosimana na korak da pobedi rak! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Republika News

Srpska pravslavna crkva danas slavi Svetog Zosima i Jakova Tumanskog, slavu manastira Tumane, svetinje koja se nalazi u okolini Golupca.

Ekipa Republike sinoć i danas je razgovarala sa vernicima koji su dan unapred došli kako bi se molili za spasenje i zdravlje najbližih.

Biljana Džunić iz Aleksandrovca Župskog boluje od epilepsije od 15. godine, a nedavno joj je dijagnostikovan i rak. Kako nam je rekla, nakon molitve Svetom Zosimu, njeno zdravstveno stanje je mnogo bolje, tumor se smanjio, a epileptični napadi su skoro nestali.

Kako sama kaže, za to je zaslužna molitva Svetom Zosimu, kao i mir i blaženstvo koje se oseća tokom i nakon boravka u ovom manastiru.

 - I moja sestra ima epipelsiju i tumor na mozgu. Imala je tumor 2013, operisala je jedan, drugi se pojavio. Rezultati pokazuju da se tumor smanjuje. Jako smo zahvali svetiteljima za isceljenje

Njena sestra je zahvalna svecima Zosimu i Jakovu na čudotvornom isceljenju

 - Imam od 15. godine epilepsiju, kada je bilo presvlaćčenje moštiju bili smo ovde, održali su nam molitvu, kada sam se vratila za Beograd radila sam rezultate, tumor se zaista smanjio, nije bilo uopšte potrebe za operacijom, čak ni pregledom neurohirurga. Osetićete blagodat, možemo da pričamo do ujutru o tome... Oseća se u vazduhu blagostanje, taj mir i spokoj koji nam onaj gore daje. Zahvalni smo Svetom Zosimu što nas je poveo na taj put, za to vredi živeti, privoliš svoju bolest i sve krene svojim tokom - kaže sestra.

- Ogroman je spokoj i mir u duši. Sada smo ovde zbog zahvalnosti prema Jakovi i Zosimu - zaključuju one. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading