HOROSKOP ZA SUBOTU 10. AVGUST! Jarčevi, širi vam se krug dužnosti na poslu, Strečevi, novu ljubavnu vezu krijete pod velom tajni!

Autor:

Vesti

10.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SUBOTU 10. AVGUST! Jarčevi, širi vam se krug dužnosti na poslu, Strečevi, novu ljubavnu vezu krijete pod velom tajni!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, izazov ovog dana sastoji se u tome da ispoljite strpljenje u radu sa saradnicima. Posao zahteva dodatna prilagođavanja. Rakovi, zastoj na poslu može stvoriti zakašnjenje važne isplate novca. U poslednjem trenutku pomoći će vam stari poslovni saradnik.  Vage, ukoliko ste nezadovoljni poslom, ovo je odličan period da započnete potragu za drugim. Očekuje vas značajna podrška prijatelja. Jarčevi, reorganizacija u okviru firme može vam doneti proširenje kruga dužnosti. Međutim, neko od saradnika je zavidan.

Bikovi, period krize poverenja i nesuglasica u odnosu s partnerom prebrodićete strpljivošću i tolerancijom. Device, pravi je trenutak da načinite prvi korak i približite se osobi koja vam se već dugo dopada. Strelčevi, nova ljubavna veza odvija se pod velom tajnosti, ali uskoro može biti otkrivena. Čuvajte se skandala. 

Blizanci, prehlađeni ste. Lavovi, zdravlje vam je odlično. Škorpije, dobro se osećate.

Vaš celokupni horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading