HOROSKOP ZA PONEDELJAK 12. AVGUST! Škorpije, komunikacija sa nadređenima vam je problematična, Vage, niste zadovoljni partnerovim odlukama!

Autor:

Vesti

12.08.2024

00:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 12. AVGUST! Škorpije, komunikacija sa nadređenima vam je problematična, Vage, niste zadovoljni partnerovim odlukama!

Foto: Shutterstock

Vodolije, zvezde su vam danas naklonjene za realizaciju kreativnih ideja. Finansijski uspeh će prevazići vaša očekivanja. Škorpije, komunikacija s nadređenima danas može biti vrlo problematična. Budite diplomata jer današnji sukob može imati posledica. Lavovi, vaše finansije prolaze kroz pozitivnu fazu. Ako ste brinuli zbog zastoja važnog posla, od danas sve kreće uzlaznom putanjom. Bikovi, ovaj dan prolazi u znaku poslovnog uspeha. Uspostavili ste kontrolu nad okolnostima i razmišljate o sledećem koraku.

Ovnovi, impulsivni ste i nestrpljivi u odnosu s novim partnerom. Budite spontani. Blizanci, danas možete imati probleme u komunikaciji s partnerom. Osećate se neshvaćeno. Budite iskreni. Rakovi, umorni ste od kompromisa i ne želite više da trpite neke stvari kod partnera. Situacija zahteva razgovor. Vage, šta god da vaš partner učini ili kaže, jednostavno, niste zadovoljni. Stvarate stres i spremni ste na bučnu raspravu.

Device, hronično ste umorni. Strelčevi, imate bolove u leđima. Ribe, zdravlje vam je solidno.

Vaš celokupni horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading