HOROSKOP ZA NEDELJU 18. AVGUST! Device, u periodu stagnacije ste, Rakovi, na čudan način pokazujete zainteresovanost za partnera!

Autor:

Vesti

18.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA NEDELJU 18. AVGUST! Device, u periodu stagnacije ste, Rakovi, na čudan način pokazujete zainteresovanost za partnera!

Foto: Shutterstock

Ovnovi,  česta promena raspoloženja predstavljaće vam problem da se koncentrišete na poslovne obaveze. Blizanci, moguć finansijski dobitak. Takođe, dobar je dan za ulaganje ako tako nešto imate u planu. Device, trenutno se nalazite u periodu stagnacije. Bilo koji pokušaj da nešto promenite ne bi se dobro pokazao. Strelčevi, generalno ste vrlo ambiciozni, ali danas nije taj dan, posao će vam više služiti da se opustite.

Bikovi, povoljni aspekti za razrešavanje prošlosti i okretanje novim dešavanjima. Za zauzete povoljan period da razrešite nesuglasice. Rakovi, na čudan način pokazujete da ste zainteresovani za partnera. Neka razmišljanja je potrebno da podelite s njim. Vage, partner ima želju nešto da vam kaže. Trebalo bi i vi malo da se otvorite prema njemu, da pokažete više pažnje. Jarčevi, pokažete interesovanje za partnera pošto ste stalno u nekim analizama i proračunima.

Lavovi, počnite da trenirate. Škorpije, zdravlje vam je odlično. Vodolije, zdravlje solidno. Ribe, nervozni ste.

Vaš celokupan horoskop možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading