HOROSKOP ZA PETAK 16. AVGUST! Vage - nikako ne odustajte, Blizanci - zatvarate oči pred stvarima koje vam se ne dopadaju!

Autor:

Vesti

16.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PETAK 16. AVGUST! Vage - nikako ne odustajte,  Blizanci - zatvarate oči pred stvarima koje vam se ne dopadaju!

Foto: Shutterstock

Ribe, uspeh je nemoguće ostvariti bez preciznih informacija i detaljnih priprema. Trebalo bi da se opustite. Vodolije, treba dobro da razmislite o skorašnjim događajima da biste znali koje sve poslovne mogućnosti imate. Jarci, čini vam se da razvoj posla dodatno komplikuju vaši saradnici. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira da rizikujete. Strelci, dobro odmerite ciljeve i preispitajte ulogu koju trenutno imate. Pažljivije analizirajte saradnike. Škorpije, vrlo promišljeno birate način na koji ćete najbolje predstaviti svoje profesionalne sposobnosti. Vage, ponekad nije lako ostvariti sve zacrtane ciljeve, ali nemojte lako odustajati pred preprekama.

Device, uživate u različitim emotivnim kontaktima koji vam predstoje. Misli i osećanja podelite s bliskom osobom. Lavovi, neko vas podstiče da se više pozabavite emotivnim životom. Može se desiti da partnera upoznate tokom putovanja. Rakovi, skloni ste čestim promenama raspoloženja jer imate utisak da vas neko opterećuje zahtevima. Blizanci, zatvarate oči pred stvarima koje vam se ne dopadaju. I sami ste svesni da je to samo privremeno rešenje. Bikovi, preispitajte ulogu u odnosu s jednom bliskom osobom. Nemojte reagovati impulsivno. Ovnovi, ne možete sami planirati svaki detalj zajedničkog života. Morate uključiti partnera i pokazati da vam je stalo.

Što se zdravlja tiče, Bikove će mučiti alergija, Jarce tahikardija...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading