UŽAS U PANČEVU! DRUG UMOTAO DEČAKU (13) GLAVU U FOLIJU I SNIMAO ZA TIKTOK! Dete se onesvestilo i palo na beton, jedva živo ostalo!

Autor:

Vesti

16.08.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek posle sam saznala da ga je sin molio da ne radi to, ali je bio nemoćan da se sam izvuče iz streč folije. Na svu sreću, u tom trenutku drugi sin se vratio do tog mesta gde ih je ostavio, a tada je naišla i prolaznica, zahvaljujući kojoj je moj sin sada živ, priča uznemirena majka.

UŽAS U PANČEVU! DRUG UMOTAO DEČAKU (13) GLAVU U FOLIJU I SNIMAO ZA TIKTOK! Dete se onesvestilo i palo na beton, jedva živo ostalo!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Dečak (13) iz Pančeva umalo je umro 4. svgusta, kada mu je dve godine stariji drug, 4. avgusta tokom nimalo bezazlene igre koju su snimali za popularnu društvenu mrežu TikTok, uvio glavu i celo telo u foliju. On je  posle toga izgubio svest i pao na beton. Da nije bilo slučajne prolaznice koja je primetila da dete ne diše i pozvala majku dečaka i pomoć, dete bi umrlo.

Ovo za Kurir tvrdi majka dečaka, koja kaže da se sve dogodilo kada su se njeni sinovi, inače bliznaci, družili sa drugom decom napolju, nedaleko od njihovog stana.

Oglasio se i Tužilaštvo

Trinaestogodišnjak je kolima Hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu u Pančevu. Čuvši šta mu se dogodilo, lekari su obavestili policiju, pa je obavljen razgovor sa majkom i dečacima. Dečaci su navodno ispričali da je to bila njihova zajednička igra.

- Rekli su da je sve bilo dobrovoljno i da im je ideja bila da naprave snimak za mreže. Policija ispituje slučaj, a izveštaj će biti prosleđen nadležnom tužilaštvu - kaže izvor.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu potvrđeno je da su obavešteni o ovom događaji, kao i da preduzimaju neophodne radnje.

- Dežurni javni tužilac je naložio Policijskoj upravi u Pančevu da uzme izjave od učesnika događaja i preduzme druge radnje radi utvrđivanja okolnosti događaja, nakon čega je naloženo da se tužilaštvu dostavi izveštaj o postupanju, po čijem dostavljanju će biti preduzete radnje na koje je ovo tužilaštvo ovlašćeno - rečeno je iz tužilaštva za Kurir.

- Ne znam kako im je to palo na pamet, ali uzeli su streč foliju i, kako sam čula od drugog sina, obmotavali noge time. To je trebalo da bude nekakva šala za društvene mreže. Tako je i bilo sve dok jedan od mojih sinova i taj stariji dečak od 15 godina nisu ostali sami, jer se drugi sin vratio kući. Kada su ostali sami, stariji dečak je obmotao celo telo mog sina folijom, uključujući i glavu - priča žena i dodaje da je pomenuti sinovljev drug došao na ideju da dečaka obmota celog folijom, očigledno ne razmišljajući da to može izazvati velike probleme.

- Tek posle sam saznala da ga je sin molio da ne radi to, ali je bio nemoćan da se sam izvuče iz streč folije. Na svu sreću, u tom trenutku drugi sin se vratio do tog mesta gde ih je ostavio, a tada je naišla i prolaznica, zahvaljujući kojoj je moj sin sada živ. Kada me je pozvala telefonom i rekla da je videla mog sina bez svesti, da on ne diše, svašta mi je prošlo kroz glavu i iste sekunde sam istrčala s posla - ispričala  je vidno potresena majka.

Kako je potom rekla, zbog prizor koji je zatekla je zanemela. Dečak je ležao nepomičan na betonu, dok je ona pokušavala da ga oslobodi i povrati u život.

- Pored njegove glave bilo je i krvi. Preplašila sam se, u prvi mah nisam znala šta najpre da uradim... U panici i strahu, ja sam tražila samo da čujem otkucaje srca - prepričava ona i dodaje da kad je ona došla, maloletnik koji je umotao njenog sina i snimao ga, nije bio tu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading