"ONA JE U PODRUMU MUČENA I OŠIŠANA"! Deveta godina od nestanka! Porodica Biljane Đorić se suočava sa UŽASOM I JEZIVIM TEORIJAMA!

Autor:

Vesti

16.08.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana (28) ostavila telefon i pasoš na trafici i tada se svaki trag

"ONA JE U PODRUMU MUČENA I OŠIŠANA"! Deveta godina od nestanka! Porodica Biljane Đorić se suočava sa UŽASOM I JEZIVIM TEORIJAMA!

Foto: facebook.com/prinscreen

Biljana Đorić, studentkinja Ekonomskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, nestala je bez traga pre devet godina, ostavljajući porodicu u potpunom očaju.

Biljanin nestanak datira od 2. decembra 2015. godine, kada je poslednji put viđena u centru Kraljeva. Nakon povratka iz Kosovske Mitrovice, Biljana je otišla do trafike, gde je ostavila svoj mobilni telefon i pasoš uz reči "neko će doći po ovo", pre nego što je ušla u taksi. Nakon kratke vožnje, izašla je u Karađorđevoj ulici i od tada joj se gubi svaki trag.

Foto: Privatna arhiva

 

Osam godina kasnije, porodica Biljane i dalje nema nikakvih informacija o njenom nestanku. Roditelji su bili izloženi lažnim dojavama, od kojih je jedna uključivala zastrašujuće tvrdnje o Biljaninom boravku u podrumu. Pored toga, jedan muškarac iz Hrvatske je čak poslao informaciju o pronalasku mrtve studentkinje iz Kraljeva. Ipak, sve te informacije su se ispostavile kao lažne, ostavljajući porodicu u još većem očaju.

Takođe, Biljanina majka apeluje i da prevaranti prestanu da uznemiravaju roditelje koji tragaju za svojom decom. Vesna tvrdi da joj se od početka javljaju oni koji tvrde da imaju informacije o Biljani, a zauzvrat traže novac.

Na primer, jedan muškarac iz Hrvatske se javio Vesni i poslao joj kako je studentkinja iz Kraljeva pronađena mrtva, a tvrdio je da je u pitanju upravo Biljana.

Ipak, sve te informacije su se ispostavile kao lažne, a jedna od njih je posebno jeziva.

- Jedan čovek mi se javio na internetu i rekao je kako zna gde je moje dete. Pisao je da je u podrumu jedne kuće sa više dece koja su mučena i ošišana.. Šta je on meni ispričao to je jezivo – kako je ona ošišana i nije sama u podrumu, kako ima još dece, koja piju krv i koja su ošišana. I kako ti podrumi postoje u više gradova. Poslao je mapu, tačnu adresu u Konarevu - ispričala je Vesna.

Iako su prošle godine od njenog nestanka, roditelji Biljane i dalje ne gube nadu. Vesna Đorić, Biljanina majka, izjavila je da je cela situacija okrenula njihov život naglavačke, ali da veruje da je njena ćerka živa. Porodica je čak sumnjala da je Biljana otišla u neki manastir, ali su njihova nastojanja da saznaju bilo kakve informacije ostala bezuspešna.

U potrazi za istinom, porodica se suočava sa brojnim preprekama i lažnim informacijama, ali i dalje čvrsto veruje da će pronaći odgovore o nestanku svoje voljene ćerke.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading