"KRST JE SILA I ZNAMENJE! HVALA!" Patrijarh Porfirije čestitao Novaku Đokoviću na osvajanju zlatne medalje!

Autor:

Vesti

04.08.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bog je veliki, napisao je patrijarh Porfirije!

"KRST JE SILA I ZNAMENJE! HVALA!" Patrijarh Porfirije čestitao Novaku Đokoviću na osvajanju zlatne medalje!

Foto: Tanjug

Patrijarh Porfirije čestitao Novaku Đokoviću osvajanje olimpijskog zlata u Parizu.

 

 

- Hvala Nole. Krst je sila i znamenje! Bog je veliki! Iskupio si Olimpijske igre - istakao je patrijarh Porfirije pored slike Novaka koji se krsti.

Podsećamo, srpski teniser Novak Đoković uspeo je da osvoji olimpijsko zlato u Parizu pošto je pobedio Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0.

Morao je Novak da odigra najbolji meč u karijeri ne bi li danas slavio - i upravo to je uradio. "GOAT" Novak Đoković - od danas i zvanično, "teži" je za toliko željeno olimpijsko zlato! Biće ovo najemotivniji i najveći dan u karijeri Srbina koji je danas posle grčevite borbe ipak pokazao da je iskustvo značajnije od mladosti! 

Neverovatan, atomski tenis sa druge planete gledali smo na "Šatrijeu", prosto je neverovatno na kom nivou je Novak igrao ne bi li uspeo da savlada "ludaka" Španca. Dovoljno o tome govori podatak i da je prvi set trajao više od sat i po vremena. Set u kome niko nikome nije uspeo da oduzme servis, a videli smo čak 13 brejk lopti! Sve u vezi ovog meča bilo je sa druge planete. Samo prva tri gema trajala su 20 minuta, nakon čega je Alkaraz propustio tri brejk šanse, da bi usledila tri nešto brža gema.

A deveti gem ostaće u analima tenisa. Čak pet brejk lopti Novak je uspeo da spasi na svom servisu i tako pogura sebe ka osvajanju prvog seta. Ma, ne može se opisati rečima, mora da se vidi očima ono o čemu pričamo... Imao je Novak priliku da završi prvi set i pre taj-brejka, ali je "birao" da ide težim putem. I izgleda da je znao nešto što mi nismo, pošto je na rezultatu 3:3 vezao četiri poena i, konačno, mini-brejkom završio prvi set! 

Više o igri Đokovića pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading