GRADONAČELNIK ALEKSANDAR ŠAPIĆ ČESTITAO ĐOKOVIĆU OSVAJANJE OLIMPIJSKOG ZLATA! "Po ko zna koji put si dokazao da si najbolji u istoriji"!

Autor:

Vesti

04.08.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom si nas učinio ponosnim i pokazao kako se bori za Srbiju, kako se „gine” za svaki poen, kako se ne odustaje ni posle povrede, a pre svega kako se posle svakog poraza diže i ponovo pobeđuje, poručio je Šapić Đokoviću.

GRADONAČELNIK ALEKSANDAR ŠAPIĆ ČESTITAO ĐOKOVIĆU OSVAJANJE OLIMPIJSKOG ZLATA!  "Po ko zna koji put si dokazao da si najbolji u istoriji"!

Foto: ST/Dragan Kadić, Profimedia

Gradonačeknik Beograda Aleksandar Šapić čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.  

– Po ko zna koji put si dokazao da si najbolji u istoriji, a ovim trijumfom i olimpijskim zlatom zatvorio si krug potpune dominacije svetskim tenisom. Još jednom si nas učinio ponosnim i pokazao kako se bori za Srbiju, kako se „gine” za svaki poen, kako se ne odustaje ni posle povrede, a pre svega kako se posle svakog poraza diže i ponovo pobeđuje. Svaka čast majstore  – navodi se u čestitki gradonačelnika Aleksandra Šapića.

Podsećamo, srpski teniser Novak Đoković uspeo je da osvoji olimpijsko zlato u Parizu pošto je pobedio Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0.

Morao je Novak da odigra najbolji meč u karijeri ne bi li danas slavio - i upravo to je uradio. "GOAT" Novak Đoković - od danas i zvanično, "teži" je za toliko željeno olimpijsko zlato! Biće ovo najemotivniji i najveći dan u karijeri Srbina koji je danas posle grčevite borbe ipak pokazao da je iskustvo značajnije od mladosti! 

Neverovatan, atomski tenis sa druge planete gledali smo na "Šatrijeu", prosto je neverovatno na kom nivou je Novak igrao ne bi li uspeo da savlada "ludaka" Španca. Dovoljno o tome govori podatak i da je prvi set trajao više od sat i po vremena. Set u kome niko nikome nije uspeo da oduzme servis, a videli smo čak 13 brejk lopti! Sve u vezi ovog meča bilo je sa druge planete. Samo prva tri gema trajala su 20 minuta, nakon čega je Alkaraz propustio tri brejk šanse, da bi usledila tri nešto brža gema.

Više o igri Đokovića pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading