VOZAČI OPREZ, VODA ŠIKLJA NA SVE STRANE! Paralisan saobraćaj na putu u opštini Aleksinac!

Autor:

Vesti

03.08.2024

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju koji idu ovom deonicom na pojačan oprez

VOZAČI OPREZ, VODA ŠIKLJA NA SVE STRANE! Paralisan saobraćaj na putu u opštini Aleksinac!

Foto: Printscreen Instagram/192.rs

Havarija na magistralnom putu dogodila se jutros u opštini Aleksinac, tačnije u mestu Subotinac. Vozači koji su išli tim putem nisu mogli da poveruju na šta su naišli, pa su nezapamćenu scenu morali da snime.

Naime, kako se nezvanično saznaje, najverovatnije je u mestu Subotinac pukla cev magistralnog vodovoda iz Bovanskog jezera, piše 192.rs.

Kako se na snimku sa lica mesta može videti ogromna količina vode "šiklja" na put i pravi probleme vozačima. Ispod snimka mogli su se naći brojni komentari koji apeluju na sve da voze oprezno.

 - "Ljudi, vozite polako, ovo nije normalno na šta sam naišao malo pre", "Samo polako i to zaobiđite sve smo prijavili, šta nas jos neće snaći", "Ovo je kao gejzir na putu"  - bili su samo neki od komentar aispod videa.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju koji idu ovom deonicom na pojačan oprez.

Podsećamo, da se slična situacija dogodila nedavno u Ulici Dr Aleksandra Kostića, iza Palate pravde u Beogradu, kada su korisnici društvenih mreža prijavili da velika količina vode izlazi najverovatnije kao posledica cevi koja je pukla.

Gejzir koji je vodu dobacivao do viših spratova zgrada izbacivao je tokom noći veliku količinu vode.

 Na snimcima koji su podeljeni na društvenim mrežama vidi se da je voda dobacivala do viših delova zgrada, a korisnici su se šalili da su stanari okolnih zgrada dobili "besplatno pranje automobila"h spratova zgrada izbacivao je tokom noći veliku količinu vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading