PAKAO NA GRANICAMA: Gužve i radovi na putevima otežavaju saobraćaj u Srbiji

Autor:

Vesti

17.07.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naoružajte se strpljenjem

PAKAO NA GRANICAMA: Gužve i radovi na putevima otežavaju saobraćaj u Srbiji

Foto: TANJUG/ SINIŠA KOPUNOVIĆ/bs

Prema informacijama Uprave granične policije Republike Srbije, na graničnom prelazu Gradina putnička vozila čekaju 30 minuta na izlazu iz zemlje, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila na graničnom prelazu Kelebija čekaju četiri sata na izlazu, dok na prelazu Šid čekaju tri sata, na Batrovcima dva sata. Na Horgošu se čeka 90 minuta, a na Bogojevu i Gradini po 60 minuta, takođe na izlazu iz zemlje.

Na naplatnim stanicama trenutno nema zadržavanja vozila.

Danas i sutra, od 7 do 16 časova, zbog asfalterskih radova biće obustavljen saobraćaj na državnom putu II A reda broj 205, na deonici Tutin (Velje Polje) – Vuča. Alternativni pravac je Novi Pazar - Pazarište - Tutin - Mehov Krš, saopštio je Auto Moto Savez Srbije (AMSS).

Danas od 10 do 14 časova izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na autoputu broj 1, na deonici petlja Bubanj Potok – petlja Tranšped, u smeru ka Nišu. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom, dok će vozna i zaustavna traka biti zatvorene.

Od danas do 20. jula biće radovi na rehabilitaciji preticajne trake državnog puta I A reda broj 3, na deonici petlja Dobanovci – petlja Beograd, u smeru ka Beogradu.

Zbog visokih temperatura i zagrejanog asfalta, otežano je hlađenje motora i drugih vitalnih delova automobila, što može dovesti do čestih i iznenadnih kvarova, upozoravaju iz AMSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading