KAKO MOĆNO! SRBIN IZ LEGIJE STRANACA POZDRAVLJA NAŠE SPORTISTE NA SENI: Visoko tri prsta! Ovo im je viknuo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.07.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka im bude talija!

KAKO MOĆNO! SRBIN IZ LEGIJE STRANACA POZDRAVLJA NAŠE SPORTISTE NA SENI: Visoko tri prsta! Ovo im je viknuo! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/FantomBeograda

Juče je u Parizu svečano otvorena Olimpijada, a naša delegacija je bila posebno brojna na jednom od brodova koji su zaplovili Senom. Uzbuđenje je bilo veliko, a naši sportisti su blistali na Seni, okupivši veliki broj publike. Delegacija Srbije broji čak 113 sportista, što je impresivan broj i obećava uspeh našoj zemlji.

Emotivni trenutak na otvaranju

Tokom otvaranja, na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je dirnuo mnoge. Na obalama Sene, jedan pripadnik Legije stranaca u Francuskoj pozdravio je naše olimpijce sa tri prsta, simbolom koji je prepoznatljiv za naš narod. Ovo je pokazalo veliku podršku koju Srbi pružaju svojim sportistima, a posebno je emotivno zbog činjenice da veliki broj Srba živi u Francuskoj.

 

 


Najava uspeha na Olimpijadi

Ova podrška sa obala Sene može biti dodatni podsticaj našim sportistima da ostvare sjajne rezultate na Olimpijadi. Nadamo se da će njihov trud i rad biti nagrađeni, te da će doneti brojne medalje i ponosno predstaviti našu zemlju.

Posvećenost i trud sportista

Naši olimpijci su se istakli svojim zalaganjem i posvećenošću, a prisustvovali su im brojni navijači koji su ispunili atmosferu entuzijazmom i podrškom. Očekujemo da će njihovi napori rezultirati sjajnim sportskim dostignućima, te da će se vratiti kući kao heroji.

Zahvalnost na podršci

Olimpijci su izrazili zahvalnost na podršci koju su primili, ističući da im to daje dodatnu motivaciju da daju svoj maksimum na takmičenjima. Srbija se ponosi svojim sportistima, a njihova borba na Olimpijadi će biti praćena sa velikim interesovanjem i ponosom.

Zaključak

Olimpijske igre su započele spektakularno, a podrška koju su naši sportisti dobili na otvaranju pokazuje koliko je njihov trud važan za našu zajednicu. Nadamo se da će njihovi rezultati biti podjednako impresivni kao i podrška koju su primili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading