U 2 UJUTRU NAKON SVAĐE GAĐALI SE LUBENICAMA I SMEĆEM PO ZGRADI: Bračni par demolirao hodnike, stanari nisu mogli da izađu van! Tragikomedija u Sremskoj Mitrovici!

Autor:

Vesti

26.07.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako neobična svađa....

U 2 UJUTRU NAKON SVAĐE GAĐALI SE LUBENICAMA I SMEĆEM PO ZGRADI: Bračni par demolirao hodnike, stanari nisu mogli da izađu van! Tragikomedija u Sremskoj Mitrovici!

Foto: Shuterstock

Nesvakidašnji sukob u sremskom naselju Matije Hudji

Stanari zgrade u naselju Matije Hudji u Sremskoj Mitrovici sinoć su bili svedoci neobičnog incidenta koji je uzburkao njihovu mirnu noć. Glasna svađa i buka koja je dopirala iz ulaza zgrade nije samo uznemirila stanare, već ih je i zastrašila do te mere da niko nije smeo da izađe niti da pozove policiju. Situacija je kulminirala kada su stanari jutros zatekli ulaz zgrade prekriven razbacanim komadima lubenice i smećem, što je dodatno otežalo normalno kretanje iz zgrade.

Bračni sukob rešen na neuobičajan način

Prema rečima stanara, mladi bračni par sa troje male dece odlučio se na neobičan način rešavanja svojih bračnih nesuglasica - gađanjem lubenicama oko 2 sata ujutru. Ovakav neuobičajeni prizor ujutro ostavio je sve prisutne zatečene, a komadi lubenice rasuti po ulazu zgrade samo su bili fizički dokaz ove neobične noćne aktivnosti.

Reakcija nadležnih službi

Nakon što je situacija eskalirala, komunalna inspekcija je obaveštena, a radnici gradskog stanovanja su brzo reagovali i očistili ulaz zgrade. Upravnica zgrade Biljana Suvić izrazila je žaljenje što incident nije prijavljen tokom noći, ali je istovremeno i izrazila razumevanje prema starijim stanarima koji nisu smeli da intervenišu.

Ovaj neobičan događaj sigurno će još dugo biti tema razgovora među stanarima naselja Matije Hudji, a nadamo se da će mladi bračni par pronaći mirnije načine za rešavanje svojih nesuglasica u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading