CELA ENGLESKA NACIJA U TOTALNOM "DAUNU" POSLE PORAZA: Radnici uzeli BOLOVANJE, škola počela KASNIJE, prevoz STAO

Autor:

Sport

15.07.2024

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trebaće im vremena da dođu sebi

CELA ENGLESKA NACIJA U TOTALNOM "DAUNU" POSLE PORAZA: Radnici uzeli BOLOVANJE, škola počela KASNIJE, prevoz STAO

Foto: Tanjug/AP

Nakon punih mesec dana, Evropsko prvenstvo u fudbalu je završeno. Bila je Engleska nadomak produžetaka ponovo, ali je ipak na Olimpijskom stadionu u Berlinu fudbal pobedio i slavila je selekcija koja igra za oči i dušu.

Apsolutni heroj "crvene furije" bio je Mikel Ojarzabal, iako je priznanje za najboljeg igrača meča otišlo u ruke Nika Vilijamsa. Napadač Real Sosijedada je na sjajan način četiri minuta pre kraja meča kombinovao sa Kukureljom matiravši Pikforda za potpuno zasluženi trijumf od 2:1.

Nakon poraza Engleske u finalu EVRO 2024, milioni Britanaca su odlučili da ostanu kod kuće, što je rezultiralo otkazivanjem voznih redova i kasnijim početkom školskog dana.


Stopiranje prevoza je rezultat nedostatka osoblja, jer su mnogi zaposleni odlučili da uzmu slobodan dan ili bolovanje nakon sinoćnog poraza njihovog omiljenog tima. Putnici su suočeni sa značajnim kašnjenjima i otkazivanjima vozova koji saobraćaju ka i iz Londona Eustona, što je rezultat oštećenja žica iznad pruge u području Votforda.
Republika

Foto: Profimedia

Belingem utučen

Uz otkazivanje voznih redova, škole širom zemlje su odlučile da kasnije počnu sa časovima, pružajući deci dodatno vreme za odmor nakon sinoćnog srceparajućeg poraza. Čini se kao da je svima ovog jutra na "ostrvu" potreban odmor, ali da to neće biti slučaj samo danas.

Lanac supermarketa Lidl takođe je otvorio svoje radnje sat vremena kasnije nego inače, pružajući svojim 30.000 zaposlenih dodatno vreme za odmor i oporavak. Ponovo su ostali nadomak dugo željenog trofeja i trebaće im vremena da dođu sebi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading