SRAMOTA! Banjica ovako pravda prljavštinu u bazenu: Na snimku nije mulj, nego....

Autor:

Vesti

24.07.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sraman odgovor uprave SC Voždovac, za bazene na Banjici!

SRAMOTA! Banjica ovako pravda prljavštinu u bazenu: Na snimku nije mulj, nego....

Foto: Printscreen/Instagram/dnevnadozabeograda

Nakon šokantnog snimka bazena na Banjici, na kom se vidi ogromna količina prljavštine, koji se juče pojavio na društvenim mražama, oglaisla se i uprava SC Voždovac koja je navela da nije reč o prljavštini, pokušavajući da nas ubede da je sa bazenima sve u najboljem redu, kada je reč o higijeni

Ispravnost vode na bazenima SC „ Voždovac" d.o.o. vrši Gradski zavod za javno zdravlje.

Za higijenu na bazenu zadužena je agencija sa kojom imamo potpisan Ugovor, a što se higijene bazena tiče, čišćenje i uklanjanje nečistoća vrši ronilačka služba dva puta nedeljno - kazali su oni za Republiku,a potom dodali:

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama nije u pitanju mulj i nečistoća već su u pitanju alge koje su se formirale na dnu bazena usled visokih spoljnih temperatura i temperature bazenske vode. Napominjemo da je danas u ranim jutarnjim časovima ronilačka ekipa čistila naslage algi, večeras i sutra se nastavlja uklanjanje preostalih naslaga. Ovom prilikom Vas obaveštavamo da će bazen sutra biti spreman, te odgovorno tvrdimo da je voda ispravna i bezbedna i da ne postoji nikakav rizik po kupače.

 

 

Podetimo, na društvenim mrežama se juče pojavio snimak, koji je usnimio jedan od kupača.

- Ako vam je vruće i poželite da se rashladite na bazenu, bazen na Banjici preskočite, jer sem bolesti ništa vam drugo ne može doneti. Snimak je napravljen pre nepunih pola sata - napisao je korisnik na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading