NISMO PLANIRALI DA POJIMO, DA PROSIPAJU PO PODOVIMA: Oglasio se vlasnik restorana u kome boravak kućnog ljubimca naplaćaju 500 dinara

Autor:

Vesti

24.07.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svaku uslugu smo fiskalizovali i uneli u fiskalnu kasu"

NISMO PLANIRALI DA POJIMO, DA PROSIPAJU PO PODOVIMA: Oglasio se vlasnik restorana u kome boravak kućnog ljubimca naplaćaju 500 dinara

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Na društvenim mrežama juče je objavljen račun iz jednog restorana na Zlataru koji pokazuje da se boravak kućnog ljubimca za stolom naplaćuje 500 dinara. Ova stavka na računu izazvala je veliku pažnju i interesovanje medija.

Željko Topalović, vlasnik hotela koji je izdao ovaj račun, izrazio je iznenađenje zbog medijske pažnje koju je ova stavka dobila. On je naglasio da je, u njegovom mišljenju, interesovanje za ovu temu prekomerno i da je potrebno više fokusirati se na druge aspekte usluga koje njegov hotel pruža, kao i na prirodne lepote zlatarskog kraja.

Topalović je objasnio da je naplata boravka kućnih ljubimaca deo politike hotela koja ima za cilj pokrivanje dodatnih troškova poveznih sa pružanjem usluga za ljubimce, kao što su čišćenje i dodatni radni troškovi. On je naglasio da je cena postavljena na način koji omogućava održavanje kvaliteta usluge za sve goste, uključujući i one koji dolaze sa kućnim ljubimcima.

- Spremni smo da pre svega ugostimo ljude i da ih ispoštujemo maksimalno u onome što mi radimo i da im pružimo užitak u našem objektu pa pozivamo i vas da se u to uverite. Ne bežimo od toga da pričamo i na temu kućnih ljubimaca, zašto da ne, jer poštujem svačije opredeljenje. Svaki kućni ljubimac je dobrodošao ako ima savesnog vlasnika. Mi nismo radili fotelje, stolice i stolove u nekom stilu, mogu slobodno reći Luja XIV, da bi na njima bili kućni ljubimci, a ni na povocima koji se ‘nabijaju’, ako tako grubo mogu reći, na nogare od stolice pa se pusti veza 3-4 metra. Mi nismo ovde planirali da pojimo kućne ljubimce, da prosipaju po podovima, da ne kažem njuškama nego nosićima, pošto ne znam šta je danas dozvoljeno - kaže vlasnik ovog hotela.

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Račun u kojem je naplaćen i boravak kućnog ljubimca

Dodaje da ništa ne može nauditi njihovoj poslovnosti do njih samih, a ako je to i bio nečiji cilj, pretvorio se u reklamu koja i na ovaj način promoviše prelepi Zlatar.

- Zlatar i naš hotel nisu toliko interesantni, a nisam znao da će toliko interesantno postati to što će neko pustiti fotografiju na društvene mreže i izazvati toliku ekspanziju i brzinu širenja. Meni je u stvari zadovoljstvo jer ste mi otvorili oči, koliko god nisam pripadnih savremenih tehnologija i smatram da su one uništenje za zdravog i normalnog čoveka, kakvog je ova naša planina dala. Istina je da ih je i ovde sve manje takvih, jer mame i tate prvo u ruke daju telefon detetu koje je staro tek tri ili pet meseci, i tako im nude zabavu. Sa druge strane, javno mnjenje interesuje da li se u našem objektu naplaćuje boravak kućnog ljubimca za stolom, zašto se ne bi naplaćivao? Svaku uslugu smo fiskalizovali i uneli u fiskalnu kasu. Radimo sve da bi zadovoljili ljude - pojašnjava Topalović.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading