NAGLI PAD TEMPERATURE! U OVOM GRADU JE IZMERENO 18 STEPENI: Do juče 40, a danas potpuni preokret...

Autor:

Vesti

20.07.2024

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je temperatura pala na 24 stepena

NAGLI PAD TEMPERATURE! U OVOM GRADU JE IZMERENO 18 STEPENI: Do juče 40, a danas potpuni preokret...

Foto: Shutterstock, freesvg.org

Danas popodne, posle višednevnih paklenih vrućina, konačno je stiglo osveženje. Međutim, ove nagle promene ne prijaju svima, naročito onima sa hroničnim bolestima. Poslednjih dana temperature su bile oko 40 stepeni, što je dodatno otežavalo situaciju.

Juče je u većini mesta bilo pretežno sunčano sa temperaturama do 37 stepeni, a u Beogradu je termometar pokazao 36 stepeni. Danas su meteorolozi najavili zahlađenje, što se i ostvarilo, pa je prema izveštaju RHMZ temperatura pala za više od deset stepeni.

Na planinama su temperature oko 18 stepeni, a najhladniji grad u 19 sati bio je Banatski Karlovac sa 20 stepeni. U Kraljevu i Sjenici izmereno je 21, a 22 stepena u Kragujevcu, Velikom Gradištu, Požegi i Zaječaru.

U Beogradu je temperatura pala na 24 stepena, dok je u Novom Sadu izmereno 27 stepeni. Najtoplije je bilo na jugu Srbije, gde je u Leskovcu zabeleženo 31, a u Dimitrovgradu 32 stepena.

Večeras se očekuje nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom, lokalno praćeno gradom i jakim ili olujnim vetrom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading