"POMISLILA SAM DA JE DEO KUPAĆEG, A ONDA..." Čačanka doživela ŠOK tokom plivanja - ZMIJA JOJ SE OBMOTALA OKO VRATA!

Autor:

Vesti

14.07.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah je reagovala!

"POMISLILA SAM DA JE DEO KUPAĆEG, A ONDA..." Čačanka doživela ŠOK tokom plivanja - ZMIJA JOJ SE OBMOTALA OKO VRATA!

Foto: Profimedia

Istočna smeđa otrovnica

Vesna T. iz Čačka (56), doživela je pravi šok kada je tokom plivanja na jednom uređenom kupalištu u blizini Gornjeg Milanovca imala neprijatan susret sa zmijom.

- Osetila sam da mi se tokom plivanja nešto obmotalo oko vrata, pomislila sam da je to neki deo od kupaćeg kostima, medjutim doživela sam pravu traumu kada sam ugledala zmiju koja mi je bila zakačena oko vrata - kazala je ova Čačanka za agenciju RINA.

Ona dodaje da se i te kako uplašila, ali da je znala da mora reagovati odmah jer bi svaki trenutak čekanja moga biti opasan.

- Refleksno sam je skinula sa sebe i bacila u vodu, a zatim sam doplivala do obale. Tek posle nekog vremena sam došla sebi. U trenutku kad se zmija obmotala oko mog vrata u vodi je bilo oko 50 ljudi, hvala Bogu pa opasani gmizavac nije prišao nekom detetu, kaže Vesna.

Kada je meštanima ispričala šta se dogodilo, oni su joj rekli da ove godine ima rekordan broj zmija ne samo u vodi nego i na kopnu. To se poklapa sa izjavama čuvenog zmijolovca iz Čačka, Dejana Bisenića koji naglašava da nikad više posla nije imao.

- Toliko je poziva da se ne može svima izadji u susret, zbog čega često nailazim na nerazumevanje gradana. Zato apelujem na sve, naročito na one koji se vrate iz prirode da pre svega pregledaju automobile, jer ni sami nismo svesni koliko često ih tu možemo naći - dodaje Bisenić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading