ENGLEZI KORISTE RETKU PRILIKU DA SE OKUPAJU: Kišni "VODOPAD" se spustio kroz KROV stadiona pre polufinala EVRO (VIDEO)

Autor:

Sport

10.07.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Dortmundu opet lije kao iz kabla

ENGLEZI KORISTE RETKU PRILIKU DA SE OKUPAJU: Kišni "VODOPAD" se spustio kroz KROV stadiona pre polufinala EVRO (VIDEO)

Foto: Profimedia

Bližimo se i drugom polufinalu EVRO između Engleske i Holandije, a posle haosa na ulicama Dortmunda, navijači su se našli u centru pažnje i na samom stadionu.

Dok se vreme pogoršavalo počeli su da ispunjavaju stadion, ali ponovo su imali nesreće sa vremenom u Dortmundu, gde je jaka kiša počela da pada. Krov Vestfalena, specifičan po svom obliku, stvorio je svojevrsni "vodopad" usled obilne kiše već ranije. Navijači Engleske, koji su bili na samom dnu tribine gde se završavao "vodopad", iskoristili su situaciju tako što su se kupali u kišnici. Nema sumnje da su bili dobro zagrejani velikom količinom piva pre meča, a neki od njih su čak imali čašu u ruci tokom "tuširanja".

Podsetimo, reprezentacija Holandije je sa dosta muka prošla grupnu fazu. "Lale" su u konkurenciji Austrije, Francuske i Poljske kao trećeplasirani sa četiri osvojena boda stigli do nokaut faze, ali su u momentu kada je to bilo i najpotrebnije pružili znatno bolje partije.

Ubedljivo su u osmini finala savladali Rumuniju rezultatom 3:0, da bi u četvrtfinalu nakon preokreta, uz dozu velike sreće eliminisali Tursku (2:1).

Engleska je na EVRO 2024, prema sopstvenim izjvama, stigla kao glavni favorit za osvajnje pehara. Međutim, svojim igrama nisu ubedili ljubitelje fudbala da su u mogučnosti da navedeno i ostvare, ali su ipak, uz veliku dozu sreće, uspeli da se domognu polufinala.

Grupnu fazu u konkurenciji Danske, Slovenije i Srbije okončali su na liderskoj poziciji ostvarivši trijumf samo protiv "orlova". U nokaut fazi su prvo nakon velikog preokreta u produžecima bili bolji od Slovačke (2:1), da bi u četvrtfinalu bili "miljenici Fortune" eliminisavši Švajcarsku nakon izvođenja jedanaesteraca 1:1 - 5:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading