HITNO POTREBAN NOVAC ZA LEČENJE MALOG VIKTORA (14)! Osim što ima cerebralnu paralizu, sad mu dijagnostikovan i maligni tumor! UKUCAJTE 60 I SMS POŠALJITE NA 3030!

Autor:

Vesti

12.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sem verovatno malignog tumora u maloj karlici, Viktor ima i suspektne metastacke promene u parakavalnim limfnim čvorovima i difuzno manje promene u plućima, prema CT nalazu. Cerebralna paraliza mu je dijagnostikovana odmah posle rođenja.

HITNO POTREBAN NOVAC ZA LEČENJE MALOG VIKTORA (14)! Osim što ima cerebralnu paralizu, sad mu dijagnostikovan i maligni tumor! UKUCAJTE 60 I SMS POŠALJITE NA 3030!

Foto: printskrin/budihuman.rs

Hitno je potreban novac za lečenje Viktora Miletića (14).

Viktor je rođen u tridesetoj nedelji blizanačke trudnoće, kao prvi blizanac.

Usled komplikacija prilikom prirodnog porođaja došlo je do krvarenja na mozgu i kao posledica krvarenja dijagnostikovana je cerebralna paraliza. Mali Viktor je od četvrtog meseca bio uključen na intenzivan tretman pri Specijalnoj bolnici za cerebralnu i razvojnu neurologiju i zahvaljujući konstantnim terapijama, dosta je napredovao i mentalno je očuvan. Prohodao je sa dve godine, ali je i dalje nestabilan i u mnogim životnim funkcijama nesamostalan.

Viktor je operisan 2016. godine. Viktor mora konstantno da ide na neurorehabilitacije i terapije. Pored motoričkih problema, Viktor pohađa školu po posebnom programu jer ima dijagnozu poremećaja pažnje i koncentracije.

Republika

Foto: printskrin/budihuman.rs

Viktor Miletić

 

Viktoru je 2024. godine tokom lečenja na odeljenju abdomenalne hirurgije Instituta za majku i dete, postavljena dijagnoza TU pelvis. Sem verovatno malignog tumora u maloj karlici, Viktor ima i suspektne metastacke promene u parakavalnim limfnim čvorovima i difuzno manje promene u plućima, prema CT nalazu. Viktor je operisan, urađena je biopsija tumora male karlice i zahvaćenog limfnog čvora. Po dobijanju nalaza biće doneta odluka o daljem lečenju.

Sredstva su mu potrebna za lečenje u inostranstvu, nastavak terapije, terapije plivanja, konstatnih vežbi za razvoj motorike, logopedske i defektološke tretmane kao i za putne troškove i troškove smeštaja tokom lečenja.  

Roditelji apeluju na sve dobre ljude da pomognu prema svojim mogućnostima.

Kako možete pomoći Viktoru

Ukucajte 60 i pošaljite SMS na 3030!

Uplatom na dinarski račun:

160-0000000406768-32

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Uplatom na devizni račun:

160-0054000008802-75

IBAN:

RS35160005400000880275

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading