USPELI SMO! Sofija nastavlja svoje lečenje, naciji šalje poljupce zahvalnosti iz Turske! NASTAVLJAMO DALJE BORBU! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.07.2024

00:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

1345 na 3030 - Za Sofijin život! Budimo humani! Pomozimo Sofiji!

USPELI SMO! Sofija nastavlja svoje lečenje, naciji šalje poljupce zahvalnosti iz Turske! NASTAVLJAMO DALJE BORBU! (FOTO)

Foto: printscreen/milenaradivojevic96

Sofija Ilić sa mamom

Srbija se ponovo ujedinila i ulila nadu za bolje sutra osmogodišnjoj devojčici Sofiji Ilić, kojoj je hitno bila potrebna pomoć humanih ljudi, kako bi dobila neohodnu terapiju da nastavi život bez bolova.

Njena mama se sada oglasila i javno zahvalila svima na pomoći, te istakla da je Srbija uspela da sakupi novac da njena ćerkica dobije potebnu terapiju.

- Hvala bogu i svim ljudiba dobrog srca! Uspeli smo da sakupimo za šest ciklusa, nastavljamo istim tempom za još 6 ciklusa i dodatne troškove u bolnici. Hvala na ogromnoj podršci! Šaljemo vam poljupce ja i Sofija iz Turske!

Foto: printscreen/milenaradivojevic96

Skupljen novac za Sofiju Ilić

Sofija je dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće, rođena deset dana posle predviđenog termina. U trećoj godini je počela da se žali da je boli glava, a nakon urađenih specijalističkih pregleda i analiza ustanovljeno je da ima tumor na mozgu sa dijagnozom Gliobastoma WHO gradus IV.

Do sada je imala 2 operacije, lečenje je sprovedeno na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, a posle dve godine kontrolni MR pregledi endokranijuma pokazali su postojanje suspektne progresije prethodno praćenog tumora zbog čega ponovo mora na operaciju.

Posle treće operacije roditelji planiraju nastavak lečenja u inostranstvu i genetske analize tumora na Klinici u Bostonu, za šta im je potrebna finansijska pomoć i podrška.

Pomozimo Sofiji da povrati radost u svoj život i bezbrižno detinjstvo koje je imala pre bolesti.

1345 na 3030 - Za Sofijin život! Budimo humani! Pomozimo Sofiji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading