DO UJUTRU ZA MALU SOFIJU MORA DA SE POŠALJE 20.000 PORUKA! Dete u teškim mukama, a lekari hoće da je vrate kući zbog para! UKUCAJTE 1345 I POŠALJITE NA 3030!

Autor:

Vesti

10.07.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je još samo jedno veče da se Sofiji pruži bolji i lepši život.

DO UJUTRU ZA MALU SOFIJU MORA DA SE POŠALJE 20.000 PORUKA! Dete u teškim mukama, a lekari hoće da je vrate kući zbog para! UKUCAJTE 1345 I POŠALJITE NA 3030!

Foto: Fondacija Budi human

Osmogodišnjoj devojčici Sofiji Ilić hitno je potrebna pomoć dobrih i humanih ljudi, kako bi uspela da dobije terapiju koja joj je neophodna da nastavi da živi život bez bolova.

 

 

Ostalo je još samo jedno veče da se Sofiji pruži bolji i lepši život. Potrebno je 20.000 poruka kako bi devojčica dobila ono što joj je preko potrebno.

Hitan apel objavljen je i na društvenim mrežama, kako bi vest došla do što većeg broja ljudi.

- Dvadeset hiljada poruka nismo uspeli da skupimo za Sofiju Ilić i ona neće moći da primi terapiju. Sofija leži u mukama, preklinju doktore da im daju samo još jedan dan. Dete se raspada od bolova. Pokušajmo ovo poslednje veče da Sofiju ne vrate. 20.000 poruka i samo jedno veče. Ne okrećite glavu, ne možemo dete prepustiti smrti - stoji u objavi.

Sofija je dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće, rođena deset dana posle predviđenog termina. U trećoj godini je počela da se žali da je boli glava, a nakon urađenih specijalističkih pregleda i analiza ustanovljeno je da ima tumor na mozgu sa dijagnozom Gliobastoma WHO gradus IV.

Do sada je imala 2 operacije, lečenje je sprovedeno na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, a posle dve godine kontrolni MR pregledi endokranijuma pokazali su postojanje suspektne progresije prethodno praćenog tumora zbog čega ponovo mora na operaciju.

Posle treće operacije roditelji planiraju nastavak lečenja u inostranstvu i genetske analize tumora na Klinici u Bostonu, za šta im je potrebna finansijska pomoć i podrška.

Pomozimo Sofiji da povrati radost u svoj život i bezbrižno detinjstvo koje je imala pre bolesti.

1345 na 3030 - Za Sofijin život! Budimo humani! Pomozimo Sofiji!

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading