POZNATI TIKTOKER NALETEO NA DECU KOJA PRODAJU LIMUNADU U CENTRU BEOGRADA! Njegov potez ostavio je sve bez teksta! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.07.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak ga je odmah zagrlio!

POZNATI TIKTOKER NALETEO NA DECU KOJA PRODAJU LIMUNADU U CENTRU BEOGRADA! Njegov potez ostavio je sve bez teksta! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/@MAVKOO

Američki TikToker Džibri Bel šetao je Beogradom i naišao na dečake koji prodaju limunadu, ulepšavši im dan. Bel, muzičar rođen u Americi, preselio se u Srbiju nakon što je upoznao svoju bivšu ženu Mionu Bell, poreklom iz Niša.

Oboje su učestvovali u rijalitiju "90 dana vereni", gde je njihova veza prerasla u brak. Iako su se ove godine razveli, Džibri je ostao u Srbiji i počeo da snima klipove za TikTok. Tokom šetnje Beogradom, ponovo je sreo jednog od dečaka koji prodaje limunadu, kojeg često viđa na istoj lokaciji dok radi za džeparac, i obradovao se susretu.

"Kako si brate moj, je l' si dobro'?, rekao je Džibri na tečno srpskom, dok je dečak oduševljeno odgovorio: "Je l' me se sećaš?". Džibri je odgovorio da ga se seća i da on "Uvek radi". Tiktoker je hteo da kupi limunadu od dečaka i pitao ih je koliko košta. Dečaci su odgovorili da velika limunada košta 150 dinara, dok je mala 100.

 

 

Dečak (11) je prokomentarisao da mora da zaradi novac jer sebi mora da otplaćuje ratu za telefon koja je 6.000 dinara mesečno. Tiktoker je uz limunadu dečaku dao novac i za račun za telefon. "Kažeš 6.000? Ovo je 6.000 za tvoj telefon brate. Svaka ti čast brate", rekao je Džibri dok se dečak zahvalio i ostao u šoku.

Dečak je ubrzo prišao TikTokeru i zagrlio ga, a Džibri mu je odgovorio da je ponosan na njega zato što vredno radi svaki dan. Na snimku se vidi da je dečak počeo da skače od sreće, a Džibri je dodao da su ova deca to zaslužila, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sunce

10.07.2024 00:44

Ti se jedno veliko i sjajno sunce. |elim da ti Univerzum nagradi za tvoje divno srce.