DEVOJKA KUPILA KNJIGU, PA OSTALA U ŠOKU KADA JU JE OTVORILA: Evo šta se u njoj nalazilo! (FOTO)

Autor:

Vesti

08.07.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenih mreža odmah su se oglasili

DEVOJKA KUPILA KNJIGU, PA OSTALA U ŠOKU KADA JU JE OTVORILA: Evo šta se u njoj nalazilo! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Jedna korisnica društvene mreže "X" podelila je sa svojim pratiocima neobičan pronalazak koji je izazvao dosta pažnje i komentara na internetu. Naime, nakon što je kupila knjigu u jednoj srpskoj knjižari, otkrila je između njenih stranica neočekivani sadržaj - novčanicu od 1.000 dinara. Uz fotografiju otvorene knjige, korisnica je objavila svoje iznenađenje ovim neobičnim otkrićem, što je pokrenulo lavinu komentara među korisnicima društvene mreže.

 

 

Reakcije korisnika

Reakcije na ovaj neobičan pronalazak bile su raznovrsne. Jedan korisnik je predložio da novac uplati na igru Book of Ra, dok je drugi sugerisao da ga iskoristi za kupovinu ulja za sunčanje. Međutim, nije nedostajalo ni duhovitih komentara poput "Kako došle, tako otišle" ili spekulacija o tome da li je ovo možda znak za neku konkretniju investiciju.

- To je znak, uplati tih 1.000 na Book of Ra - naveo je jedan korisnik, na šta je odgovorila:

- Konkretnija investicija, ide na ulje za sunčanje.

- Kako došle, tako otišle - jedan je od komentara.

- Imaju neki, ostavljaju pare tako na nasumičnim mestima, pa si možda srećnica -napisao je jedan korisnik, na šta je autorka objave odgovorila:

- Evo sad sam procitala da i to postoji, nema šta drugo da bude onda.

 - To je sve popularnije kod nas, neko ostavi pare, neko majicu ili tako nešto - napisao je jedan korisnik, na šta autorka objave nije ostala imuna:

- A dobro, slatko iskreno.

Reakcija autorke 

Autor prvobitne objave nije ostala imuna na komentare svojih pratilaca. Ona je izrazila svoje sumnje da li je novčanica možda slučajno upala između stranica knjige prilikom pakovanja, te je razmatrala mogućnost da je ovo bio neki oblik sreće ili iznenađenja namenjen ljubiteljima knjiga. Neki su čak komentarisali da je knjiga na taj način "otplatila sama sebe", dok su drugi izneli zanimljive teorije o tome zašto je novac možda ostavljen baš u toj knjizi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading