OSTAVIO KOMBI PUN KEŠA NA PAR MINUTA, LOPOVI MUNJEVITO ISKORISTILI PRILIKU: Beograđanin napravio kobnu grešku, pa ostao i bez vozila i bez para! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.07.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanina juče zadesila dupla katastrofa!

OSTAVIO KOMBI PUN KEŠA NA PAR MINUTA, LOPOVI MUNJEVITO ISKORISTILI PRILIKU: Beograđanin napravio kobnu grešku, pa ostao i bez vozila i bez para! (FOTO)

Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Juče je u Mirijevu došlo do krađe kombija, kako tvrdi vlasnik vozila putem društvenih mreža. Sigurnosne kamere snimile su ceo događaj, a oštećeni vlasnik moli sve da, ukoliko prepoznaju osobu sa snimka, obaveste policiju.

"Danas u 14 sati u Mirijevu je ukraden kombi. Dok je moj drugar iznosio robu, lopov je ušao u kombi i odvezao se njime. U kombiju je bio kompletan pazar od oko 120.000 dinara, dokumenti na ime Tibor Kiš i njegov novčanik sa oko 60.000 dinara," piše u opisu video snimka.

Kombi bio otključan?

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici "serbialive_beograd", lopov ulazi u vozilo i odvozi se nakon nekoliko sekundi. Sudeći prema brzini kojom je kombi ukraden, deluje kao da je vozilo bilo otključano.

 

 

Reakcije Građana

Oštećeni vlasnik kombija našao se na meti negativnih komentara zbog ostavljanja vozila otključanim.

"I da ga uhvate, ne treba da mu sude jer si ti malouman ostavio kombi sa tolikim parama otključan u Beogradu, džungli jednoj velikoj, gde ljudi gledaju samo kako da te oštete," piše jedan korisnik.

"Ko ga šljivi, što nije zaključao kabinu, pogotovo što je imao toliko novca," dodaje drugi.

Međutim, bilo je i onih koji su stali na stranu nesrećnog vozača.

"Vozač sam i znam kako to ide. Vi se smejete, a ne bi vam bilo lepo da ste na mestu vozača. Po pravilu, kombi bi trebao imati GPS (ako je radio za neku firmu). Možda je čovek stao na 5 minuta da istovari nešto sitno od robe. Što se zaključavanja tiče, možda mu ne radi. Ni na mom prošlom kombiju nije radilo," napisao je jedan sugrađanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading