KAKO I PRILIČI HEROJU! RANJENI ŽANDARM SUTRA IZLAZI IZ BOLNICE: Biće mu priređen DOČEK!

Autor:

Vesti

07.07.2024

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žandarm će sutra napustiti bolničku postelju, ali to nije sve!

KAKO I PRILIČI HEROJU! RANJENI ŽANDARM SUTRA IZLAZI IZ BOLNICE: Biće mu priređen DOČEK!

Foto: MUP Srbije

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovaće sutra u 11.30 časova u Odredu Žandarmerije u Beogradu na dočeku povređenog žandarma Miloša Jevremovića koji sutra izlazi iz bolnice.

Predstavnici medija, koji će se akreditovati sutra do 10 sati, ispratiće događaj od 11.15 časova u Odredu Žandarmerije u Rakovici.

Žandarm Miloš Jevremović je povređen prilikom napada teroriste Miloša Žujovića, koji je Jevremovića pogodio samostrelom dok je bio na dužnosti ispred izraelske ambasade u Beogradu. Nakon toga, žandarm je upućen na lečenje, operisan je, a teroristu je, u samoodbrani, neutralisao prilikom napada.

Podsećamo, vehabija Miloš Žujović (25) izvršio je teroristički napad ispred zgrade ambasade Izraela u Beogradu prošle subote. On je oko 11 ujutru upucao samostrelom u vrat žandarma Miloša Jevremovića (34), zadavši mu u tom trenutku povrede teške po život.

Međutim, Jevremović je bio priseban i "neutralisao je" napadača, što zvaničnici i stručnjaci smatraju da je sprečilo mnogo veći napad koji je Miloš potencijalno spremao nakon "tihog ubistva".

Ekipa Republike razgovarala je s roditeljima teroriste nekoliko dana nakon napada, a neutešni roditelji zapitkivali su u kakvom je stanju ranjeni policajac.

- Sve smo pokušali što smo mogli i znali da spasemo sina jedinca. Borili smo se svim silama. Nismo uspeli i sada smo roditelji ubijenog teroriste. S tim moramo da živimo, iako nemamo razloga za život - rekla je njegova majka Biljana i dodala:

- Ostali su siročići, dvoje dece, unuk koji će sad godinu i nerođena beba, o njima neprestano mislim. Sumnjam da im majka ima takođe pogrešna razmišljanja. Trebalo je Miloš nas da ubije, pa to da radi što su ga naučili pogrešni ljudi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading