PET SATI ČISTE MISTERIJE! OVO SU KLJUČNI TRENUCI U SLUČAJU NESTANKA MILANA IZ NIŠA: Policija traga za ovim ljudima!

Autor:

Vesti

15.06.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji put viđen na kamerama kako vozi svoj automobil

PET SATI ČISTE MISTERIJE! OVO SU KLJUČNI TRENUCI U SLUČAJU NESTANKA MILANA IZ NIŠA: Policija traga za ovim ljudima!

Foto: Printscreen/facebook/Niška Inicijativa

Farmaceut Milan Đorđević (41) iz Niša nestao je u ponedeljak na Suvoj planini, što je pokrenulo intenzivnu potragu zbog teško pristupačnog terena. Prema izjavama, poslednji put je viđen na kamerama kako vozi svoj automobil ka Bojaninim vodama oko 11:30 sati u selu Jelašnica.

- Kamere na jednoj od prodavnica u selu Jelašnica, usnimile su Milanovu "škodu" kako prolazi putem ka Bojaninim vodama oko 11.30 časova, što znači da je na planini bio oko 12 časova. Na snimku se jasno vidi da je bio sam u kolima. Policija pokušava da pronađe ljude koji su tog prepodneva takođe bili na Bojaninim vodama, ne bi li saznali u kom pravcu se Milan uputio po izlasku iz vozila - rekao je ranije sagovornik Kurira koji učestvuje u potrazi.

Njegova majka, Marica Đorđević, izrazila je očaj zbog nestanka i naglasila da je Milan bio viđen pored reke u selu, gde je sedeo na klupi i razgovarao sa osobom koja je kosila livadu. Dodala je da je automobil pronađen kasnije, ali da je nepoznato gde je Milan bio između 12 i 17 sati tog dana.

Misterija šta se dogodilo za pet sati

Milanova majka ukazala je i na to da je pitanje šta se desilo u periodu od 12 do 17 časova.

“Ne znamo gde je bio između 12 časova prepodne i 17 časova ili 18 časova, kada je njegov automobil zapazio na parkingu jedan biciklista. Bio je u 12 časova u Jelašnici, tu ga je kamera za video nadzor usnimila, ali nije pre 17 časova otišao na Bojanine vode. To nam je biciklista potvrdio. On nam je rekao da ga je automobil prestigao otprilike u 17 časova na putu ka Bojaninim vodama. Šta se za tih pet sati dešavalo sa Milanom, gde je bio, ne znamo. Zato molimo da se potraga preusmeri na to područje gde je poslednji put viđen, na područje oko Jelašnice, Studene i Čukljenika”, naglasila je Marica.

Porodica je takođe potvrdila da su pronađeni Milanov upaljač i kutija cigareta nedaleko od osmatračnice na Suvoj planini, što je identifikovano kao njegovo. Policija i dalje traga za svim mogućim informacijama i apeluje na javnost da pomogne ukoliko ima bilo kakvih saznanja o nestanku Milana Đorđevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading